jag vill gå i ide

Jag tycker jag bara är trött hela tiden nu! Var jätte trött på 4 timmar psykologiföreläsning, trodde nog jag skulle somna. Efter det gick jag hem till mamma och sov på soffan i 45 min (när jag vakna var jag ännu tröttare). Efter det höll jag på att somna på nästa föreläsning.. Oj huh huh!
Kanske det är kylan och mörkret?

Borde nog göra något vettigt, men ibalnd är det skönt att göra inget alls. Bara sitta och halvglo på tvn eller stirra på dataskärmen.

Nu lite bilder från heljen, inte mina bilder dock.



tuungt

Klockan är äckligt lite, sitter och kämpar med att hålla ögonen öppna. Nog ska det ju vara svårt att sova en ordentlig natt. Somnar alldeles för sent och sen måste man stiga upp tidigt.

Inte ens kaffet lyckades jag med idag, det smakar konstit? Men det får duga!

Blir en lång dag idag.

Paus

Denna dagen ska helt och hållet ägnas åt skoluppgifter! Idag ska jag fan få massor gjort. Just nu har jag paus, har fått gjort ett finska arbeter och ett filosofiarbete. Det är massor kvar, men en bit på vägen iaf!

Dags att dricka en kopp kaffe och ta det lungt en stund.

jag vet inte?

Klockan är 00.00 nu. Dags att sova kanske, men nää det går ju inte. Just nu snurrar det för mycke tankar hit och dit i huvudet och jag kan inte riktigt fånga någon av dem!
Det skulla vara rätt skönt om man bara ibland skulle kunna stänga av alla tankar. Nää nu.. säger väl gonatt

Jag lever

Jag överlevde glöggrundan! :D Fyy sjutton vad kul helj jag har haft, så grymt, sån feelis!! Och jaaa idag är jag sliten. Skönt var det att sova i egen säng eftersom jag natten före det sov några timmar på ett hotellrumsgolv.
Fan att jag inte tog med kameran, men ja får väl stjäla lite bilder av andra sen istället.

freak

Nu har jag yrat på som en höna och städat och plockat och diskat och sånt.. Bara för att min hyresvärd ska komma hit och byta spis imorgon. Men vadåå, han får ju inte tro att det är nån riktig råddpelle som bor här heller. Dessutom var det nog extra råddigt nu också. Jaa de bara att dra ett snabbt varv med dammsugaren nu som är kvar, men jag tror jag sparar det till imorgon på morgonen för annar står mina grannar och bankar argt på min dörr, pensionärerna ligger ju nog och sover nu och vill inte bli väckta.

Det är verkligen dags för sängen nu! Känner mej lite upphängd och nersläppt!
Måste samla krafter till heljen, lär inte bli mycket sömn.

Natt natt!

svammel

Jobbig dag idag! Trött och slut.
Gårdagen var iaf skojjig.

Imorgon bär det av till åbo, jag borde kanske fundera lite på vad jag ska ta med mej. Men gud vad det känns jobbigt, jag är så slut i huvudet.

nee dehär blir inte till nå nu!

näää

Hej å Hå! Nu har jag helj!
Ikväll blir det sitz, skoj skoj. Dessutom får jag inviga min halare. Ska dra iväg till Ida först och dricka ett glas vin eller två.

Sådär annars har humöret inte varit på topp idag. Blev inte bättre när jag diskuterade med mamma heller. Hoppas de blir bättre snart!

motivation sökes

Jag behöver motivation!! Hur ska jag nu mitt i allt kunna producera tre essäer..??
Behöver mycket kaffe idag känns det som!
Jaha, det är väl bara att sätta igång då på något sätt..

Yes, bilder för en gångs skull!

Nu borde jag verkligen gå och lägga mej. Men nej fan, här sitter jag ännu. Dessutom ska jag stiga upp kl 7 imorgon.

Satte in bilder på datorn från kameran. Hittade lite bilder från Halloween, det är altså ett tag sedan jag satte in bilder sist. Men här kommer lite bilder iaf.


Tilda på Halloween


Hallween Becca


Kissekatten Satu


Jag och Tilda


Till slut måste jag bara lägga upp en lite julig bild. Jag var hemma hos mamma igår och hon höll på att laga små pepparkakshus mm. Sen ville jag också vara med och dekorera lite. Jag blev så stolt över mina konstverk så jag måste visa dom, hehe


Mina små hus och min gran. Dom ska så stå i hyllan och ge lite julkänsla

Nåjaaa, nu sova!!

glöggis

Hej jag heter Malin och jag är bäst i världen på att lämna allt till sista minuten! Men på något jävla vänster lyckas jag nog få det gjort. Det blir väl så även denna gång.
Ääh, det blir glögg och 2 and a half men nu istället!
Nam nam iskall glögg med isbitar i, det är gott det! Vissa tycker nog jag är lite konstig då jag dricker glögg på det sättet, men det är mycket godare än varm glögg.

ingen rubrik

Idag hade vi en lektion, gissa hur många som tog sej dit? Haha, vi var 3 stycken. Det gick iaf rätt snabbt så de va lungt.
Jag är trött som en kratta och sitter och fundera rpå om jag ska ta en tupplur eller inte. Om jag sover nu så kommer jag ju att sitta uppe halva natten igen. Men sen igen är jag ju jätte trött nu och vill sova. Snacka om i-lands problem.
Skoluppgifter ockar jag absolut inte med, det får bli till lite senare.

Nää nu är jag hungrig! Får se då vad jag hittar på att laga.

sleep

Jaa! imorong börjar jag först 12.15, får sova länge då altså. Nog för att jag alltid sover länge. Jag borde verkligen ändra på min dygnsrytm, borde ju sova på nätterna istället för att sitta uppe. Ikväll ska ja verkligen försöka gå och sova i tid. Hmm, det kommer väl inte att gå.

Har massor att göra den här veckan, massor med arbeten som ska skrivas och ärenden som ska uträttas. Men på fredag blir det andra bullar! då drar jag ner till åbo på glöggrundan :)

inte något viktigt

Det är kallt i min lägenhet! Jag sitter och fryser hela tiden. Skruvade just lite på batteriet, hoppas att det blir varamare nu.

Hamnade ut igår ändå.. skulle ju nog egentligen ta de rätt lugnt, men fan så skoj det var! Riktit lyckad kväll.
Snart blir det filmkväll med Jeba! Skön avslutning på heljen!

Altså nu får jag nog lejdon på mej själv. Jag måst nog vara klumpigast i heela världen. Halkar hit och dit, snubblar hela tiden, söndrar saker, slår mej, nya blåmärken varje dag. När ska jag växa ur klumpåldern??? Tydligen har jag ingen koll på min kropp.

det är nog natt nu

Nu säger jag bara trött.. Ska sova länge, ingen får ringa och störa! Inga fyllesamtal tack.

lyx

Det känns inte som fredag idag! Det känns typ som söndag? konstit..
Sitter iaf i min säng och Matilda har tagit över köket, hon ska bjuda mej på middag idag och det ska vara en överraskning så jag får inte röra mej ur fläcken så jag inte råkar se in i köket. Men gott doftar det! Kanske hon lyckas? :)

Blir nog en chillkväll med idol sedan!

Oj jessus vad jag blev trött nu mitt i allt, mina ögon hålls knappt opp, kanske borde dricka kaffe, nejj fan jag får ju inte gå till köket..

tjohej o hå

Jag blev så frustrerad då Harry Potter filmen slutade mitt i. Eftersom filmen är delad i två delar måste jag ju vänta jätte länge nu innan jag får se fortsättningen. Joo jag vet ju nog vad som händer, men jag vill ändå se det på film. Bra var filmen iaf. skrämmande, rolig och sorlig. Såklaart började jag gråta.. vad har jag för fel som ska börja lipa till alla filmer :o ??

Jaa-a det är väl dags att sova snart. Eller nää, först måste jag läsa vidare på boken jag håller på med. Är helt inne i den och vill bara läsa mera. Den heter Glöm att ni har en dötter och handlar om en engelsk flicka som blir fast för knarksmuggling påväg från Thailand och hamnar i ett thailändskt fängelse. Det är en riktig story och allt har hänt påriktit, det är hon själv som berättar om sina upplevelser. Den är ganska äcklig och hemsk, men jag kan ändå inte sluta läsa. Jag rekomenderar verkligen denhär boken!

Gonatt!

torsdag och HP

Blev väckt 9 imorse av Matilda, hon kom hit, sen kom också satu och vi har käkat krapulapizza och kollat lite friends. Dom drog iväg och istället fick jag sällskap av Pate. Vi fortsatte att se på friends och satt och skrattade. Det är i stort sett vad min dag har gått ut på.

Snart blir det Harry Potter! OJ oj oj vad jag har väntat på den här filmen. Det stör mej bara så jävla mycket att den 7:e och sista filmen är delad i två delar, så nu kommer den ju att i princip sluta mitt i.
Skönt har de iaf varit med en ledig dag!

bra känsla

Jesss! Nu har jag helj :)
Har städat och diskat bort min berg av disk nu. Hur kan det kännas så ba när det äntligen är gjort? det är ju ingen big deal liksom. Men fan så bra det känns.

Snart kommer brudarna hit så ska vi förberada oss för ikväll. Det är idol på Ollis, så det blir skoj!

Gaaah vad jag vill åka utomlands, åka till södern, till solen! Jag vill bara ligga och steka, bli brun, äta på mysiga restauranger och bara strosa runt i nån trevlig stad!

lite flaschback från mina 3 södernresor iår kommer här


Thailand


Thailand


Thailand


Turkiet


Turkiet


Turkiet


Kreta


Kreta


Kreta

Oj oj oj vad jag vill till värmen och solen nu!

my day

Idag har varit en lååång dag, och imorgon blir nog minst lika lång.
Skolan från morgon till kl 4. Har lyssnat på presentation efter presentation. Och imorgon är det min tur att dra mitt föredrag.
Efter skolan kom Pate och plockade upp mej och så drog vi till mej. Vi har druckit kaffe, diskuterat, kollat på tv och till slut kollat american pie! Hahaha, hur kan jag tycka att dom filmerna är så jävla roliga.

Nu tänkte jag ännu hinna i duchen och sen medans håret tårkar ska jag göra ännu några skoluppgifter. (Har tvingat Pate att sitta och lyssna på när jag försöker få skrivet någåt eller öva lite på presentation )

Nåjaa, nu e snabb dusch.

ibland är jag nog bra dum!

Nu orkar jag inte mera. Oj det där lät ju som om jag skulle vara självmordsbenägen men så är inte fallet. Jag orkar inte göra skoluppgifter mera! Ögonen åker i kors om jag läser mera.
Imorgon blir en tung och lång dag och onsdagen blir ännu värre. Men sen efte ronsdagen är det helj för min del! Men ja kan ju trösta mej med att jag inte behöver sakna skolan eftersom jag kommer ha den med mej heeeela heljen, uppgifter hit och dit!

Förhoppningsvis sover jag lite bättre inatt än förra natten, det behöver jag verkligen. Nu börjar huvudvärken smyga på igen. SÖMNBRIST!

Föresten är jag ett riktit jävla klåp, en dummskalle, ett pucko. Jag gick till bankautomaten för att ta ut pengar, stoppade in mitt kort och "beställde" ut en 20 euros sedel. Mitt jääävla puckade jag gick därifrån utan min 20 eorus sedel.. kvittot fick jag med mej, men visst fan hade jag glömt pengarna i automaten! Satan vad jag får lejdon på mej själv ibland!! Ååååh. Jah dit for dom pengarna altså :(

Det var en gång...

Jag är så trött så trött! Och att tänka på skoarbeten gör mej ännu tröttare. Hmm, ska nog ta och vila en liiiten stund iaf och sen föra bilen till mamma.

Dålig dag har det varit idag! Men nåjaa, vad kan man åt det, hoppas den blir bättre iaf! Eller ja, den kan ju inte bli sämre!

Nu ska ja stänga in mej i min egen värld med min ipod och kanske slumra till lite!

inga bra

Jag steg upp tidigare för att göra klart en del skoluppgifter. Inte blev jag klar, jag förstod inte allt! Men nåjaa, det måste väl räknas när jag har försökt iaf.
Och oj vad jag skulle vilja sova lite till, överväger att gå och lägga mej en halv timme och sedan få lite extra bråttom eller så gör jag inte det och tar det bara lungt en stund. Ååh vad jag vill sova.

Har sovit riktit oroligt inatt, jag vet inte varför? Har drömt en massa konstiga hemska saker och har haft ont i hela kroppen inatt. Jag vet inte om jag hade ont på riktigt eller om det bara var i drömmarna. Har även legat och vridit och vänt på mig och kastat av mig täcket och sedan tagit tillbaka de igen.
Tummen ner för det!

Äh inte är det väl så stor vits att gå lägga sej nu en stund, lika bra kan jag ju vara vaken då jag reda har stigit upp.

bara för att

Bara för att jag inte själv orkar se på min bildtomma blogg tänker jag lägga upp random gamla bilder. Det är så bra tidsfördriv att sitta och kolla igenom gamla bilder!


25.12.2009 jag och johan leker med min nya kamera


reklam för frezza, håltimme nångång


vissa dagar i skolan var roligare än andra. hiphop temadag


ibland är jag knäpp


krapulabild 08


ja jag har haft sådär mörkt hår, borde jag färga brunt igen?


inte så smickrande sovbild.

Okeij det blev många helt random bilder, jag har iaf suttit och underhållit mej själv med att kolla igenom lite gammalt här en stund.

Nu är det nog dags att äsga gonatt!

 

blev jag gammal nu?

Hahaha! Känner mej lite som en pensionär nu.. Satt just och kollade på Bonde söker fru och nu sitter jag och kollar på Ensam mamma  söker. Joo lite patetisk känner jag mej.
Snrt kommer Beck, får se om jag orkar se på det??

Har lyssnat på massa jullåtar idag och jag fick grym julkänsla nu, med all snö och allt och vissa har ju tillochmed julbelysning redan.

Nee jag har nog lite lejdon på min bildbrist! skärpa mej ska jag försöka göra! Måste väl ta och ladda kameran först.

tröttis

För en gångs skull är jag jätte trött. Och klockan är bara halv 10! jag ska nog försöka att gå lägga mej rätt så tidigt idag!

Lugn helj blev det iaf! vilken är ganska skönt.

Grattis alla pappor!!

??

Det är tomt i huvudet just nu! Kommer inte alls på något att skriva..
Det känns verkligen inte som lördag idag, men tydligen är det nog det. Har irrat runt på stan halva dagen och fick med mej hem en mössa ( ja som har så få mössor, hehe ), en pannlapp och en vinöppnare. Nu behöver jag inte öppna vinflaskor med en skruv och en skruvmejsel mera, haha, men det funkar ju iaf!

Vad ska man göra ikväll då ? hmm vet inte??

vinter vs. sommar

Det blir mörkt tidigt, det är kallt och det är halt. Den här tiden på året altså! Visst tycker jag om vintern för det finns så mycket kul man kan göra då (slalom, pulka, skrinna mm. ) Men oj vad jag börjar sakna sommar nu mitt i allt och då har inte vintern ens börjat påriktitg.


Älskade sommar, fan vad jag ser ut att njuta!!

Nåjaa, julen måste vell komma först och sen en lång vinter, men SEN är det sommar igen!! :D

slöa lata jag!

Oj jessus, har inte varit på datorn på 3 dagar :o det är nog väldigt konstigt och olikt mig.
Har väl inte gjort så jätte mycket häftigt de här senaste dagarna.. Har varit på halarkramen utan halare, har varit på ollistisdag o har gjort skoluppgifter.

Yes, på måndag får vi våra halare, skoj skoj skoj! Det betyder altså att jag hinner få den till glöggrundan!

Det blir iaf en lugn helj, ikväll blir det idol o mysit sällskap!

dumma mej

Sabla sabla jag!! Nu är klockan 1 och jag ska stiga upp kl 7, fan altså det är ju om 6 timmar.. dessutom kommer jag inte att gå sova på en stund ännu för mitt hår måste torka, kan inte gå sova med vått hår.
Jaa och så är jag hungrig, men orkar absolut inte börja laga mat här mitt i natten. Och hur trött kommer inte jag att vara imorgon då?? Det återstår att se. Tror jag får leva på kaffe imorgon!

monday morning

God morgon!
sitter och dricker kaffe nu o ska väl snart börja göra mej i ordning. Det blir en ganska lång skoldag och sen har jag en massa att göra då jag kommer hem, men tänkte att jag skulle ta och fixa skolarbeten direkt efter skolan så har jag en fri kväll, får se om jag lyckas med det...
Fan altså för måndag!!

Jeeeee!!! :D Bon Jovi biljetter beställda! NAJS, då blir det altså favorit i repris i sommar då! :)

stress o spring

Den här söndagen har inte varit någon lugn söndag som det brukar vara. Jag vaknade och rusade iväg till stan var jag mötte upp Lasse, gick på kaffe och sedan runt i stan och kollade. Sen träffade jag brudarna o iväg på kaffe/mat. Efter det snabbt iväg till mamma och hälsa på och sen till pappa en sväng och så kom jag hem och gjorde lite skolgrejjs och så iväg till gringo. Har inte hunnit sitta ner och lugna ner mig före nu.
Imorgon måste jag stiga upp tidigare för att hinna göra ännu mera skoluppgifter före skolan.
Åååååhh... kan inte det vara jullov nu!!

Yesss, mamma snälla söta mamma har fixat så att jag har sveriges tv3 och tv6 hemma nu, naaajs! :)

Imorgon blir det att köpa Bon Jovi biljetter, yeeeeah!! :D

jul??

Idag har jag för första gången iår hört julmusik, sen börja det snö. Jag fick jukänsla! lite för tidigt är det nog, för den kommer väl att hinna försvinna långt före julen.

Har kollat på idol med Tilda ikväll och sen bara ut och köra en stund. Fan också Geir åkte ut.. det var ju inte så kul, nåå men allt e lungt sålänge Jay är kvar! han är ju såå grym!!

Får se nu vad man hittar på imorgon, Elin är hemma i heljen så jag ska ju hinna träffa den sötsaken iaf!

(fasen vad jag har fått ont i halsen nu.. hoppas int jag blir sjuk, det brukar ju alltid börja med halsont för mej)

tomt men skönt

Det känns som att en helt sjuukt stor flera tons sten har juft från min axlar och hjärta nu! Äntligen klar med min 10 sidors essä, och fy fan vad det har varit jobbigt, men NU är ja helt och hållet klar! :)
skulle vilja fira detta på något sätt, men jag vet inte riktit hur, kan ju fira det med en promenad och sedan en varm dusch, hehe.

Ikväll ska jag i alla fall kolla på idol, och hejja på Jay! fan han måste ju vara bästa sångaren just nu!


Såhär känner jag mej, synd att jag inte kan springa runt och kasta blommor omkring mej!

 

faaaan vad roligt

Jag säger bara HAHAHA!! Teatern var så jävla rolig, verkligen sevärd! Jag fick mej ett gott skratt och har nog inte skrattat så mycket på länge. Se Allt eller inget, bästa teatern på länge!

Sitter och kollar på kungarna av tylösand nu igen, altså det är ju så jäävla dåligt, men ändå ser jag på det, varför??

Imorgon blir att ägna åt uppsatsen då igen, men jag är på god bit.

den 4:e smäller det

Den 4:e dagen i månaden är bra! Det betyder studiestöd, nåjaa största delen av det går till hyran, den det känns ändå bra att få int lite pengar på kontot. Själva summan på studiestödet är ju inget att hurra för..

Fick komma ut en stund, så nu är jag lite piggare :) Ska snart börja promenera mot Jeba o sen blir det teater!

måste ut

GAAAAAAAHH!!! fan det går åt helvet med min essä.. det blir inte till något. jag måste ut hårifrån nu! Jag klarar inte av att skriva ett ord till och inte läsa ett ord till snart...

hi hi ha ha ho ho

Morning allihopa! Jag sitter här med kaffekoppen i högsta hugg och försöker deperat bli pigg, jag försöker tvinga mej själv att vara pigg. Skolan börjar om en timme men jag måste räkna med att det tar en stund att gå också. Fuck fuck, jag kom just på att laddningen börjar vara slut i min ipod, snälla sej att den klarar sej en stund, iaf så länge att jag hinner komma till skolan.

När jag kommer sen blir det att vara en duktig elev och skriva si så där 5 sidor på min uppstas.. Jag kan ju trösta mej med att det är ju bara hälften kvar!! Det ska nog gå att få ihop, jag känner mej ganska insatt nu när jag har läst rätt så mycket.
Nej men kanske jag skulle ta och sluta babbla på om skolan hit och om skolan dit.

Ikväll blir det teater med Jeba, fan vad roligt det ska bli, och pjäsen vi ska se lär vara en pjäs där man får skratta sjukt mycket! jag hoppas på det för skratta är ju så roligt.
Dagens konstaterande: Jag ÄÄLSKAR att skratta (speciellt sådär mycket så det gör ont i magen)

blabla

Onsdag idag då, kom mej upp ur sängen ganska sent..
Har iaf kommit frammåt med min uppsats, fått läst en del och så. Har inte så mycket att skriva idag! nee nu ska jag kolla på bonde söker fru

fy FAN vad jag är BRA

Jag känner mej så otrooooligt duktig nu! Jag skrev 3 och en halv sida just!! Det är bara en liten bit på vägen men det känns så förbannat bra altså!

Nu ska jag hoppa i duschen och sen laga mej iväg till Fanny och sedan... OLLIS! :D

tacopaj

Idag är det hårda bud! MINST 3 sidor av min essä ska skrivas, det har jag bestämt. Så det är väl bara att ta tag i saken och börja.
Först måste jag iaf få lite mat i magen så jag sitter och äter just nu. Jag gjorde en jätte god tacopaj. Nu vet jag bara int ehur jag ska få den uppätet eftersom den är ganska stor, det är inte lätt när man bor ensam, hehe :) Går det att frysa ner? Någon som vet?
Ikväll blir det antagligen Ollis. Det beror lite på hur duktig jag är. Får jag skrivet det jag ska kan jaga fara dit, om inte så måste jag sitta hemma och skriva!

Nu ska jag gå ta en pajbit till o så hörs vi när jag har skrivit klart!

skola slöa skola

Oj jag har inte blogga typ under hela heljen.. men det har varit halloween party och slö söndag. Ska se om jag får tag på bilder från heljen ännu så kan jag visa.

Idag måndag har jag ägnat åt lite skolgrejjer iaf. Sen hade vi bestämt med pappa att vi skulle fara ut och äta så vi for till il Banco och åt födelsedags middag! NAM NAM NAM! helt underbart. Nu ska jag ännu sitta uppe halva natten och göra andra skolarbeten...
RSS 2.0