tungt

Hela sommaren har jag väntat på att få flytta och har varit supertaggad för det. Nu när det börjar närma sej och jag har börjat packa sådär smått så inser jag ju hur jäkla jobbigt det är. Allt ska ner i lådor och hittills har jag bara fyllt 2, det betyder att det är många många kvar. Jag förstår inte hur i h*lvete jag kan ha så mycket saker?! Jag måste nog rensa och slänga bort hälften tror jag!

sunday, not so sunny

Idag är det söndagsfiilis på hög nivå; grått, tråkigt, trött. Idag är en sån dag då jag känner mej lite söndagsdeppig, och en smula ensam. Kan bero på att jag har legat ensam hemma i princip hela dagen och glott på TV. Men ändå, jag tycker int om den här känslan. Och främst av allt saknar dej nåt otroligt idag! Jag skulle göra allt för att inte behöva vara ensam just nu...
 

The list

Föresten så kan jag stryka en sak från min lista med saker att göra innan jag dör! Här tidigare i sommar hoppade jag bungee jump (något som jag har velat göra länge)
 
 
 
På den listan finns mycket kvar att göra ännu, bland annat: hoppa fallskärm, lära mej surfa, simma med delfiner, besöka alla världsdelar med mera.
 
Men, en av många saker är nu avklarade!

It's for free

För ett tag sedan ringde telefonen tidigt på morgonen och väckte mej. Jag svarade (i ett halvsovande tillstånd) och hör hur en dam babblar på i samma hastighet som ett jetplan. Hon säger något om att skicka något till mej gratis och jag bara säger joojoo och lägger på och förtsätter sova. När jag vaknar igen inser jag att jag tackat ja till att få hemskickad en rakhyvel!? Några veckor senare kom den på posten och jag tänkte att fine, det var väl snällt.
 
Nu får någon dag sin fick jag igen ett paket på posten, detta innehöll nya blad till min rakhyvel, OCH en räkning på en summa jag måste betala för dessa nya rakblad.

Fan också! Nu måst jag snabbt hitta något nummer så jag kan ringa och säga att nu får dom nog sluta skicka paket till mej!
 
Dumma jag som från början skulle tacka ja!
 
Note to myself: Tacka i framtiden alltid NEJ till telefonförsäljare, även om de påstår att det är gratis!

rubrik

Jag förstår inte hur man kan sakna någon så mycket?
Men jag saknar dej i alla fall!
 
RSS 2.0