och så kom vintern

Hej vad det stormar! Jag sitter i vardagsrummet och är nästan säker på att snart flyger fönsterrutorna in. Dagens utmaning var att ta sig över brändöbro med höstjacka och utan vantar och mössa. Och visst fan gick det, men tid tog det. Nu vill jag inte klaga, visst är det kul med vinter, men lite mildare vinter om jag få be!

Dagens väder och kyla får mig att villa åka till sydligare breddgrader, helst nu med det samma. Jag vill ligga på stranden och känna hur värmen sprider sig i kroppen. Jag vill gå runt med sommarkläder och inte behöva frysa ett dugg. Jag kan sänka min krav lite, sommar här i landet skulle nog också duga just nu. Så om någong kan fixa det skulle jag bli väldigt tacksam!

Tack på förhand

Bara så ni vet

Jag fick nu mitt i allt en sådan otrolig lust att se på titanic! why? Jag måste nog bara se den här någon dag nu, jag har trots allt bara sett den en gång förut och det börjar vara 2 år sedan nu. Tänkte bara meddela nu så att hela världen vet! Viktigt eller hur?


Föresten drog jag och Satu till helsingfors på en spontan resa idag. Lite shopping blev det, och ni som känner mej bra kan säkert gissa vad jag kom hem med... ett par skor SÅKLART!

Fick med mej ett par av dessa från Bianco: (de var dessutom på ordentlig rea)Jag förstår inte hur jag kan vara en så stor skofantast, I just love shoes!
RSS 2.0