nom nom

Nu är jag mätt och belåten, det skulle nog sitta bra med en tupplur nu.
Jag improviserade ihop en tacopaj och den blev namnam. Jag tryckte nog i mej lite för mycket.

Har funderat på att städa i flera dagar nu, så det kanske börjar vara dags. Jaa jag kommer att ha en jätte rolig kväll!

prickig

Nej, jag har inte dött.
Jag har farit på hit och dit hela veckan så det är nog orsaken till att det har varit så tyst här. Hela förra veckan var det pampasveckan! Absolut skitroligt och händelserikt har det varit. Har dock lyckats dra på mej en förkylning och en antibiotikakur, men sådant får man väl leva med. Jag ska vara glad att rösten börjar vara tillbaka i alla fall!
Det får nog bli en lugn vecka nu och en ännu lugnare helj.

Kanske jag slänger upp några bilder från pampas 2011 senare. Än så länge har jag inte fått insatt bilderna från kameran till datorn, men det lär jag väl göra så småning om

Dags för en powernap nu så jag orkar resten av dagen!

tomt

Nu har ja flera gånger skrivit något och sedan radera det igen. Jag kommer helt enkelt inte på något att skriva... Jag tror det får vara nu, kanske jag har lite mera tankar i huvudet senare.
Jag tror jag är för trött nu, blir nog en relativt tidig kväll ikväll.

when you call my name

Herregud är det fredag nu igen? Jag hinner seriöst inte med.

Har och ska agera chaufför idag. Jag har fått uppdrag som personlig chaffis till mamma, så det är bara att anpassa sej efter hennes tidtabell nu då. Andra planer för denna fredag finns inte ännu, får se vad man hittar på?

Jag har rännt runt i stan idag och letat massa saker, och sjutton heller att jag hitta något av det jag sökte. Blir nog ny runda imorgon då.

En bra helj åt folket!

rosa

Hej och hå! Det är inte så bra idag, men det brukar det heller inte vara efter en sitz. Helt roligt hade jag nog igår.

Temat var sport, så såhär fina var jag och Jeba:
Nu får det nog bli en lugn helj, tänkte bara ta och slöa och ladda upp inför nästa vecka (pampasveckan)

heh

Jag vet inte om det är för att jag är trött, men jag sitter och gapskrattar för mej själv åt dessa två klipp!

och så del 2

klumpeduns

Jag är nog allt smidig! Har rännt runt i butiker och på loppis och allt möjligt med Jeba idag. I ett skede upptäckte jag förskräckt att min telefon var försvunnen. Vi sprang in till loppiset igen och lyssnade efter den och sen även i bilen. Vi bestämde oss för att köra tillbaka till waynes för att se om den var där. Jeba försökte ringa flera gånger och till slut svarade en kvinna. Hon svarade med "receptionen Citymarket Stenhaga". Nog är jag allt klåpig, den hade tydligen trillat ur fickan.

Efter mycket springande hit och dit kom vi eeentligen hem. Det tog inte många minuter så sov vi båda sött. Efter 2 timmars powernap är jag fortfarande trött och slut i huvudet. Oj vad det tär på krafterna att springa runt i alla butiker.

Blir nog läggdags tidigt idag så man orkar men 6 timmar psykologi imorgon! Skojjig dag visst?

trettiotvå??

Min mätare på balkongen har nog inte riktigt koll på läget. Just nu visar den att det skulle vara +32 grader? Och oj vad ja önskar att det skulle vara så påriktigt, men vårkänslor har jag definitivt idag. Jag får alltid dåligt samvete om jag sitter inne och det är fint väder där ute. Kanske jag borde gå ut och gå eller någonting sånt. Jag kan i alla fall sträcka mej så långt att jag går och för ut roskisen!

idag tänkte jag mej en städa och göra skoluppgifter dag, men det känns verkligen inte lockande nu när solen värmer genom fönstret. Föresten, varför känns det alltid som att man vaknar till liv igen när solen lyser och man får vårkänslor, det sprids på något sätt vår i hela kroppen. Det måste vara för att då vet man påriktigt att sommaren är på väg!Det finns ingen låt som är mer sommar för mej än den här!

tummen upp

När jag vaknade upp idag var gårdagens skithumör som bortblåst. Vilket var en jävla tur! Dessutom är det varmt och så skiner solen idag och ännu på det så är det lördag, så det kunde nog inte vara bättre just nu
Ikväll blir det taco-spel-myskväll med Jeba och Mia. Skönt med en riktit lugn chillkväll ibland.
Nu ska ja springa ut och försöka fånga några solstrålar!

punkt punkt punkt

Jag är glad att den här dagen är över nu. Det har varit en sådan dålig dag idag, rent ut sagt en skitdag! Jag tänker gå och lägga mej snart och hoppas på att vakna upp på mycket mycket bättre humör imorgon. (Om jag dessutom skulle vara frisk skulle det vara ett stort plus)

Ja men fan vad bra, akkun är slut på ipodden så jag kan inte ens lyssna på musik före jag somnar.. Great!
God natt

näj inte nu

Jag vill inte och jag orkar inte bli sjuk nu! Febern har smygit fram idag och huvudvärken verkar inte villa lätta. För en gångs skull ska jag nog bara sitta hemma ikväll och proppa i mej vitaminer och varm dryck. Får hoppas på att det här är sådant som går om över natten.

Nu är det dags för soffläge och ett antal avsnitt av någon bra serie.

Hej igen

Tänte bara berätta att jag nog lever, även om det har varit tyst här. Efter en veckas semester med bara en massa slöande är jag fortfarande mycket slö och trött. Hur kan man bli så trött av att göra ingenting?
Hur som helst var det en bra vecka, men med lite för lite sol (jaa okej då, jag ska inte klaga)

Det är konstigt hur mycket man kan sakna personer på en vecka? Jag menar, en vecka är ju ändå bara sju dagar men oj så lång tid det kan kännas som!

Väskan har jag inte fått uppackad ännu. Den lär nog inte röra sej ur fläcken på en vecka eller mer som vanligt. Att det alltid ska vara så svårt att packa upp när man har varit ute och rest. Ibland har det hänt sej att väskan bara har stått där i flera veckor och bara väntat på att bli tömd.
Nu får det i alla fall bli till en annan dag för sängen lockar mera!


Gonattlåt (som för övringt är min nya droglåt, jag kan inte sluta lyssna på den)

RSS 2.0