framtiden spikad!

Mitt framtida yrke blir nog definitivt bilmekaniker!
 

ledig helj

Min första helt lediga helj i sommar har nu passerat! Heljen spenderades i bland annat oravais och jakobstad, det blev en superbra helj med de bästa! Imorgon kan jag återvända nöjd till jobbet.
 
Nu ikväll har jag äääntligen fått träffa min kusin som har spenderat det senaste halvåret i Australien, jäklar så skoj det var att ses igen! Nu är planen att gå och sova tidigt och få en natt ordentlig sömn! Det lär absolut behövas!
 

nu fan!

Gaaaaaah! Måst avreagera mej! Måst få bort min ilska! Jag har så lejdon och jag blir så arg!

Jag tror det skulle sitta bra med en långlenkki nu så jag lugnar ner mej lite!

onsdag

Så skönt med en ledig dag! Men självklart ringde mamma och väckte mej tidigt, så någon sovmorgon blev det då inte. Men inte klagar jag för istället blev det en shoppingrunda och lunch på stan. Jag fick med mej hem ett par byxor, en kofta, en tröja, handukar och lite annat smått och gott!
 
Men jessus så tungt det är att shoppa! Jag kom just hem och känner nog för att ligga ner och vila en stund! Det får nog bli mitt program för någon timme frammåt!

SO TRUE!

 
 
 
Dom stämmer såå in på mej!

namnamm

Jag råkade hamna på en riktigt mysig matlagnings och bakningsblogg. Jag blev riktigt inspirerad att laga en massa goda maträtter och baka en massa gott! Tyvärr har jag inte riktigt något hemma så jag kan inte göra något av recepten.
 
Bloggen hittar ni här:
 
www.byblondie.se
 

moodswings

Idag är en bra dag! De här senasta dagarna har jag varit lite av ett vrak. Jag har haft humörsvägningar som en gravid (nu ska ni för guds skull inte tro att jag är det). Jag tror den största orsaken har varit min sömnbrist och konstanta trötthet, men inatt fick jag finally sova ut och oj så skönt det var att vakna upp utan väckarklocka! 
 
Vi har spenderat kvällen i replot med jobbgänget. Vi såg skäriteatern och sedan blev det en cider på arken. Föreställningen ägde rum utomhus och just precis när föreställningen tog slut och vi skulle gå till bilen började det regna, snacka om perfekt tajming. Inte en droppe under hela pjäsen, men just när den slutar börjar det ösa ner.
 
Nu ska ja avsluta kvällen på mitt vanliga sätt med några avsnitt friends! perfekt avslut på dagen!
 
 
Ända dåliga med den här dagen är att jag saknar min älskade snygging så otroligt mycket!
 
 
 

:(

Japp, det är en sådan dag idag...

mina vänner

Avslutar som vanligt dagen med ett par avsnitt av världens bästa serie friends! Jag kan se avsnitten om och om igen utan att tröttna.
 
 
 
Imorgon är det ledig dag som står på schemat. Då ska jag mätta mitt shoppingbehov lite!
RSS 2.0