update

Nåjaa, klart packat nu! (tror jag i alla fall) hälften kommer jag säkert att glömma hemma, men då e de så då!
Nu kan ju lungt gå och sova. Jee 4 timmar sömn och så ska jag stiga upp igen.
Hoppas på en skoj och skön vecka!

Gonatt

imorgon

Att de ska vara så stressigt att resa. Jag menar inte att det är stressande att ligga och sola, men före man far iväg. Oj oj vad jag har yrat runt som en höna idag. Det börjar vara mitt i natten snart och inte har jag fått packat ännu. Väskan ligger i sängen halvfylld och en massa saker ligger utspridda runt i lägenheten. Kamera ska laddas, ipodden ska laddas. Och svårast av allt, vad ska jag ta med mej??

Har suttit och kämpat med e dumt skolarbete som ska vara inlämnat på måndag, men jag måsta ju göra det nu eftrersom jag drar iväg.

Bye bye Finland, Hej Teneriffa! hörs om en vecka.

ps. ja kan tänka på er här hemma lite när jag ligger i solen ;)

latheten själv

Jag tror jag har blivit lat! Har knappt haft någon skola nu på 2 veckor och det känns så förbannat tungt att tänka på att det är dags för skolarbete imorgon. Det lockar inte det minsta och dessutom är jag tvungen att stiga upp relativt tidigt.
Hej jag heter Malin och jag är lat. -Hej Malin
4 dagar kvar tills jag får ligga och lapa sol. Sen kommer jag hem pigg o glad och hoppas på att latheten är bortblåst.

Har varit på extra bra humör idag, sådär by the way. Jag älskar sådana dagar.

duktiga jag

Jess 10 poäng till mej! Jag har fått inskickat ett par skoluppgifter idag. Jo visst finns det en del kvar men så roligt ska vi nog inte ha idag.

André Wickstörm och Soran Ismail igår var jätte roliga. Ibland satt jag och skrattade så jag höll på att trilla av stolen eller kissa på mej. Resten av kvällen var jag ganska trött sen, tydligen tar det på krafterna att skratta?

Det slog mej imorse att jag har en tent imorgon. Tur att det inte är något jag egentligen kan läsa eller plugga på, för det skulle jag nog verkligen inte ha lust med nu.
Hej å hå, här sitter jag och gäspar som en galning kl 9 på kvällen, kanske dags för natt snart?

(föresten, om exakt en vecka är jag påväg eller framme på teneriffa, oj vad jag längtar efter värme!)

frågetecken

Jag känner mej lat, det känns som om jag inte har gjort någonting vettigt alls den här veckan. Men det måste väl finnas sådana veckor ibland också. inte har jag någonting vettigt at skriva nu heller kom jag just på.

Kusin kom iaf över hit på spontanbesök så de blit utgång ikväll. Först och kolla på lite stand up och sedan besöka den gamla goda vännen olivers.

Svammel svammel svammel, nu slutar jag.

två kaksi zwei

2 veckor kvar tills jag får känna solens värme mot huden! Desa två veckor känns som en lång evighet just nu. Speciellt när det går rykten om att den här inkommande veckan ska bli jätte kall.
När är det okej att börja packa då? Jag vill börja nu, men det kanske är lite onödigt. Kanske jag borde vänta en och en halv vecka ungefär.

Slog på tvn och konstaterade "skoj, det kommer melodifestivalen". Sen började jag fundera på varför det sänds först den här tiden på dygnet (nästan mitt i natten), det var ju nog lite underligt. Sen började jag fundera att det är ju söndag?
Jag kände mej blåstast i världen när det slog mej att det såklart var en repris. 10 poäng till Malin där! Jag skyller på trötthet!
När blev klockan så här mycket föresten? Vem har varit o fifflat med timmarna så att ett antal har försvunnit idag? Skyldig ombes att komma och anmäla sej till mej snarast!

det vanliga

Slö helj! Har inte gjort någonting häftigt eller vettigt alls, nästan så att jag är lite rastlös nu här klockan halv 2 på natten. Har i alla fall haft sällskap av knäppisarna Lasse och Dääli ikväll.

Attans också, jag var trött här för en stund sen. Varför utnyttjade jag inte det och gick och sova? Måst vänta på att nästa våg av trötthet kommer. Egentligen skulle man ju kunna gå och lägga sej tidigt varje dag om man på riktigt skulle gå och lägga sej när man första gången på kvällen blir trött. Ändå sitter man bara vaken och mitt i allt är man pigg igen. Det är ju så onödigt.

Nu skulle jag kunna slänga hit en låt som passar in på den feelis jag har nu, men nej det går inte. För jag vet inte hur man gör.. Jag vet inte hur man får hit ett youtubeklipp så det är väl synd om mej då!

inte min dag

Vaken mitt i natten som vanligt.. Men det känns ändå helt okej för att det är fredag. På fredagar och lördagar får man vara vaken ända in på småtimmarna. I och för sej sitter jag här och är jätte trött, så frågan är ju varför jag inte bara kan gå lägga mej?
Jag har konstig feelis nu. Har ingen aning om varför, men jag började mitt i allt känna mej ledsen. Eller kanske inte leden, men väldigt nerstämd. Jag hatar det här fenomenet! Varför kommer det ibland utan någon anledning. Just nu har jag absolut ingen anledning till att vara nere, allt är ju bra. Jaa inte kan man alltid förstå sej på sej själv.
Jag borde väl gå och sova istället för att sitta här och tycka synd om mej själv men i själva verket känns det ganska bra att sitta här och tycka synd om mej.
Allra helst skulle jag villa ligga i en varm famn nu men det går inte så bra då du e där och inte här.
Ska ta oh stänga in mej i muiken värld en stund nu före jag somnar
Tack o Hej!

jobbigt!!

Men åååh... jag hade kokat ihop ett ganska långt inlägg, så råkade jag göra något så det försvann så nu skiter jag i dethär! Blir inge text idag.

nattfunderingar

Vaför är det så att ju senare på kvällen det blir, ju hemskare filmer kommer det på tv? Jo jag vet att inte småbarnen får se just dehär filmerna och dom sover ju den här tiden. Men det betyder ju nödvändigtvis inte att de vuxna barnen alltid vill se på skräckfilmer. Har ingen tänkt på att de kanske skulle kunna visa en komedi film på natten istället? Alla kanske inte vill sitta och se på hemska filmer på kvällen/natten speciellt inte om man är ensam. I och för sej är det ju ingen som tvingar mej att sitta och glo på tv här mitt i natten, men tvn kan vara bra sällskap ibland.

Det är förresten lite jobbigt att vara hungring och trött samtidigt. Jag orkar liksom inte ställa mej och laga mat denhär tiden, men jag skulle ändå villa ha mat. Vinner hungern eller latheten?

Och så till sist dagens VILL HA:
Underbara färger! Kan inte bestämma om jag borde köpa nu, eller vänta till våren. Ska jag köpa både rosa och blåa eller bara de blåa? Måst fundera på saken lite. Men är de inte underbara? Som karameller!

hissen

Kom och tänka på en sak idag när jag stod i hissen med min granne. Det kända pinsam-tystnad-i-hissen-fenomenet. Usch vad jag hatar det! Sen vet jag inte heller om det där onödiga kalla småpratet är så mycket bättre: Oj vad det snöar, joo det är nog halt, snart är det vår. Idag var det just det typiska småpratet som skedde, sen när hon märkte att jag skulle upp till 7an så utbrast pensionären "JAHAAA, det är DU som är flickan som bor brevid Haapamäki" Vad menade hon med det?
En annan pensionärsgranne sa till mej när jag var nyinflyttad "Du behöver inte vara rädd för mej, jag minns hur det var att vara ung" Trodde hon jag skulle vara rädd för henne? Borde man vara rädd för henne nu då bara fr att hon sa sådär? Haha!
Jag har också lärt min manliga granne brevid mej vad en ipod är (bör kanske nämnas att denna också är pensionär) Han var i vilket fall som helst mycket faschinerad.
Det bästa var nog ändå när ännu en granne tyckte att det var en söt flicka som hade flyttat in. Det gjorde min dag.
Nog skrivet om min hiss funderingar nu!

Idag hände det föresten någonting häftigt! Jag (JAG) steg upp klockan 7 i morse!! Jag vet inte när jag senast skulle ha gjort det. Lite credits till mej för det! Att jag har varit pigg idag kan jag dock inte påstå. Det tär nog på krafterna att stiga upp så omänskliga tider. Detta resulterade i en av mina super powernaps på nästan 4 timmar. Är jag trött nu? Skulle inte tro det!

it's back!

ÄNTLIGEN är min älskling tillbaka! Det är så skönt att sitta och se på den igen. Jag pratar altså om min dator. Ända störande är att jag måste installera alla program igen och att allt är borta.

Idag känner jag mej duktig! När alla andra är och hälsar på vår älskade vän Oliver så är jag hemma och tar det lungt. I och för sig skulle jag aldrig ha orkat efter denna tunga dag.
Jag vill ha helj NU! men ack så synd att det bara är tisdag!

RSS 2.0