bäst i test

Min dag startade kanske inte på bästa sätt idag. Jag skulle börja jobbet 10.30 och så ringde jag och blev väckt 10.40 och informerades om att jag borde vara på jobbet redan. Ja flög upp ur sängen och på med första bästa klädesplagg jag hittade och susade iväg i mitt gröna vrålåk. Ingen större skada skedd dock. Och oj vad vi hade bra stämning och energi på jobbet efter gårdagens bravader (notera min sarkasm i föregående mening). Jag vet inte när jag kom hem igårn natt men någon gång in på småtimmarna. Och sjuttons ont har jag haft i min bakdel idag efter allt cyklande.
Vi hade nämligen bestämt att vi som jobbade kvällsskiftet skulle alla cykla till jobbet och sedan cykla hem tillsammans. Sagt och gjort! Det blev nog över 50 km på en dag. Vår lilla cykelutfärd tog väldigt lång tid men alla vinpauser stup i kvarten. Grymt skoj kväll i alla fall, men nu cyklar jag inte på länge!

Avslutar med ett GRATTIS till min Jeba! Happy Birthday 20-åringen!

wonder why?

Nu har jag ingen aning om varför jag ens öppnade bloggen ock skulle börja skriva, för jag har absolut ingenting att skriva om. Det är helt tomt i huvudet.

Ibalnd undrar jag i alla fall varför jag har så svårt att lära mej. Det räcker inte med att något går snett en eller två eller tre gånger, jag lär mej aldrig. Tydligen är jag aldeles för blåögd och naiv för att förstå och då är det jag själv som får ta smällen.

Det här tråkiga och yra inlägget får stå för dagens insats.

i-landsproblem, check

För dom som inte vet det så älskar jag skor. Man kan aldrig ha för många par och jag blir aldrig mätt på skor. Ett problem är när man måste slänga bort ett par för att de är för slitna och sönderanvända. Snacka om att jag har i-lands problem.
Nu har jag två par som är så slitna så att sulorna knappt sitter fast i resten av skon. Deras tid har nog varit och farit nu. Men jag vill inte slänga dom. De har ju suttit på mina fötter hur länge som helst. De kanske inte är några skönheter mera. De par som en gång varit vita är numera bruna/gråa. Det andra paret har spruckit upp på många ställen.
Jag tror de får stå kvar på min skohylla ett tag tills jag har bearbetat tanken på att slänga mina älsklingar!


Idag vaknade jag för övrigt upp på helt fel sida. Jag var inget roligt sällskap kan jag säga, stackars mamma och moster som har fått stå ut med mitt gnäll halva dagen idag. Det blev i alla fall bättre mot kvällsidan då vi for ut och äta och senare när jag drog iväg till Oravais för att umgås lite med Ida. Nu är jag happy happy igen. Imorgon ska jag nog se till att jag vaknar på rätt sida!


Jag bara älskar den här låten, den är så skön!

helloooo

För några dagar sen var jag jätte tankspridd när jag for iväg till jobbet. För väl framme när jag steg ur bilen och kollade ner på mina fötter märkte jag att jag hade en röd sko på en foten och en vit sko på andra foten. Jag kan fortfarande inte förstå hur jag inte märkte något när jag for hemifrån. Jag fick mej i alla fall ett gott skratt.

...

Ibland måste man få vara på dåligt humör och ledsen, för att sen kunna vara glad igen..

roadtrip

Det blev en liten roadtrip denna lediga dag till ära. Imorse klockan 7 packade jag, Johan, Lasse, Mia och Ida in oss i bilen och körde iväg mot Tammerfors. Vi hade en heldag på särkänniemi men berg- och dalbanor och flygande hit och dit. När vi tröttnade åkte vi iväg till ikea för lite shopping. Det är totalt omöjligt att komma ut från ikea utan att ha inhandlat något. Jag fick såklart med mej hem en del saker.
Det har idag igen varit den perfekta lediga dagen med superbra sällskap! Tack för den!

Jag lockade med Jessica på en kvällspromenad ikväll. Det blev en relativt lång promenad och oj vad vi  löste världsproblem! Det var jävligt skönt att bara få prata om både ditt och datt. Att helt enkelt få tömma hjärnan på alla tankar och funderingar. Jag gillar dej bruden!

#¨%&%##

Och jag som trodde att mitt internet hade börjat fungera som det ska, HA där fick jag! Det fungerar inte alls, så nu är jag arg igen! Jag ska gå till Elisa imorgon och klaga och härja lite tror jag. Jag satt faktist och försökte få igång det i nästan en timme idag.
Fanskapsjävel!

happy again

Än en gång har jag konstaterat hur beroende jag är av internet. Igårkväll gav netet upp här, jag installerade om och startade om och höll på i en halv timme tills jag gav upp. Jag kände mej mycket ledsen och låg och funderade på mitt internet när jag skulle sova. Jag hoppades på bättre reslutat idag när jag startade datorn men till min stora fasa såg jag att det fortfarande var på samma sätt. Jag blev nu igen förbannad och ledsen. Efter att ha hållit på med att bråka med mokkulan och internet i en halvtimme nu igen så funkar det finally! Jag sken upp som en sol när jag öppnade internet och såg att det funkade. Jag tillochmed utropade ett högljutt JAA här för mej själv.
Jag nästan skäms för att jag kan bli så upprörd över att internet inte fungerar på ett par dagar. Sen när har det blivit så viktigt så att det inte kan gå två dagar utan att sitta framför en dator?
Jag är internet beroende, jag kanske borde sättas in på rehab en månad! Eller nej föresten, jag skulle ju inte klara mej en månad utan facebook och datorn!

ingen rubrik

Egentligen borde jag väl sova nu, men jag har en känsla av att jag kommer att ligga och vrida och vända på mej och inte kunna sova. För det första är det stekhett i min lägenhet och för det andra är det en massa tankar och funderingar som snurrar runt i mitt huvud. Jag tycker inte alls om det när man ligger och kollar på klockan hela tiden och bara väntar på att man ska somna, halvtimme efter halvtimme. Och den där ena halvtimmen känns som flera timmar. Varför blir det allti så att när man lägger sej ner och ska sova kryper tankarna fram? Varför kan de inte bara sköta sitt på dagen så att man får vara ifred sen när man ska sova. Grymma i-lands problem jag har, jag vet!

lovley

Hur mycket jag än lyssnar på den här låten tröttnar jag int. Jag vet inte vad det är med den men den är så fantastiskt bra

Lyssna och njut! Min droglåt

grym beslutsångest!

Jag har upptäckt min nya favorit glassmak; Valios Kaneliomena! Heelt fantastisk. Har du missat den är det dags att testa. Nu tror jag att jag ska leva på det resten av sommaren, kanske också en bit in på hösten. nom nom

Och så har jag beslutsångest. Jag vet inte hur jag ska göra eller vad jag ska välja? Kan inte bara någon annan göra det åt mej, det skulle vara så mycket lättare då. Jag sitter och överväger för- och nackdelar om och om igen och blir inte ett dugg klokare på det.

blaa bla blaa

Jag skulle spendera en lugn helj på villan, men nej då! så blev det inte. Sov några enstaka timmar och det resluterade i ett gäspkalas på jobbet. Idag har jag varit lite tvär och sur, jag skyller på sömnbrist.

Jag väntar otroligt mycket på mina två lediga dagar nu! Jag känner för att bara slappa. Snart är det onsdag.


Ska avsluta med att säga grattis till världens bästa Elin!


När Ellan fyllde 18

hur kunde jag?

Jag har just sett Dirty dancing för fösta gången och jag är ehlt tagen! Hur kan jag ha missat denna film? Jag har bara sett det klassiska slutet någon gång förut, men aldrig hela filmen.
Jag vill se den igen och igen. Och igen!

Nobody puts Baby in a corner

glögg

Jag vaknade flera gånger förra natten av att jag drömde en massa konstiga saker. Jag har hunni vara på så många olika ställen inatt. Tydligen hade min hjärna mycket att bearbeta. Den här dagen har bestått av i princip bara jobb. Jag tycker det är det ända jag gör nu för tiden. Men jobb behövs ju.

Jag har lust att tvätta kläder (NEJ nu ljög jag, inte lust, utan jag måste) men kan man göra det den här tiden på dygnet? eller blir mina grannar arga på mej då? Kanske jag borde spara det tills någon annan dag. Jag får väl gå med skitiga kläder tills dess.

Skepp å håj!
RSS 2.0