here we go

Nu är jag mitt uppe i mitt packande kaos, men det är lungt för jag har ännu en timme på mig! Det är en timme tills vi  ska fara iväg till Uleåborg varifrån flyget går. Jag har den där vanliga känslan att det är massor som jag har glömt att packa ner, fast jag egentligen kanske har med allt. Det viktigaste är i alla fall med, tror jag.

Jaa vi  hörs om lite på två veckor då! Föehoppningsvis int elika lakansblek som nu

soon

Alltså vet ni vad? Jag borde tydligen alltid skriva tent med feber! Det gick otroligt bra, det var då inte långt ifrån full pott där. Så nu måste jag alltså alltid gå och bli sjuk före jag ska skriva en tent, för då går det garanterat bra!

Jag börjar så småningom känna mig som en människa igen, bara huvudet och halsen skulle sluta plåga mig. Jag förstår dock inte hur i hela världen jag ska orka sitta på föreläsningar på fredag, lördag och söndag, men vi får hålla tummarna för att jag imorgon vaknar upp och känner mig frisk som en nötkärna.

Nu är det bara 5 dagar, fem dagar!!, till jag far iväg till värmen. Jag är inte alls förberedd på det, jag tror inte riktigt jag har hunnit fatta det ännu. Jag måste ju för sjutton börja packa och fundera vad jag ska ha med mej snart!

Det här hotellområdet blir mitt hem i 2 veckor! Jaa fy fan vad skönt det ska bli!

love the situation

Altså hur ska det här gå? Jag ska iväg till skolan och skriva tent med 38 graders feber, och vet ni vad? Det är snöstorm där ute! Jag som tycker det är jobbigt att gå från mitt rum till köket eller att ens stå upp en stund. Så nu ska jag altså trasta iväg till skolan i snöstorm, Hurraaa!

Jag försökte plugga lite på statistiken som vi har tent på, men allt bara råddade ihop sig i hjärnan. Blir jag godkänd så är det nog någon där uppe som e på min sida och tycker om mig, det kan jag lova.

Önska mig lycka till gott folk!

falla fritt

Jag kan inte sova, för mycket tankar som snurrar. Så jag ligger och lyssnar på fantastiska Melissa istället. Underbart.
klagovisan

Helvetes jävla skit dag (ursäkta mitt språk). Men jag är på allmänt dåligt humör idag, jag har stegring, jag har ont i halsen, jag har ont i öronen. Inte riktigt det optimala. Så är det tent imorgon men jag har nog inte fått pluggat någonting alls. Som ni märker är jag på klago humör, men det måste man få vari ibland, bara ibland!

Och idag dessutom är det den där dagen som jag inte riktigt tycker om, den 14 februari. Hjärtan hit och hjärtan dit, och man ska vara så kärleksfull och kramgod just denna dag. Har alltid haft något emot just den här dagen, alla hjärtans dag!

Jag känner för att krypa under täcket och ligga där i ett dygn, men det kan jag ju inte göra. Jag måste nog ta mig i kragen och aktivera mig, snart i alla fall.


Dagen började i alla fall bra med dunderfrukost hos MiaSen gick det bara utför!

masterchef

Ibland blir jag nog lite förvånad över mina matlagnings skills! Det händer då och då att jag typ inte har något vettigt eller ätbart här hemma, MEN det är då mina hemliga skills kommer fram. Iband lyckas jag helt enkelt laga sjukt god mat av nästan ingenting eller bara några få ingredienser. Idag var en sådan dag då jag bara slängde ihop något som sedan resluterade i något sjukt gott. Min hemlighet är nog massor med kryddor av alla dess salg! Jag kryddar hejvillt så min mat är nog inget för dom som har en mildare smak.

Jag borde satsa på kockyrket si så där en gång i månaden! Det låter väl bra?

Thailand next

Äntligen får jag min efterlängtade sol! Vi bestämde att det blir Thailand om två veckor och bokade i söndags. I två veckor kommer jag att få njuta av solen och bara ta det lungt, perfekt! Ända sedan jag var där för två år sedan har jag velat åka tillbaka, och nu får jag göra det!


Snart får jag träffa mina apkompisar igen!


bloggtorka indeed

Jag känner att det kanske börjar vara dags att blogg lite nu igen. Jag kanske skulle få producerat ett inlägg, bara för att jag är så sjukt dålig på det här med bloggen. Dock har jag egentligen ingen aning om vad jag ska skriva om, men kanske det visar sig.

Nu just sitter jag med spänning och väntar på besked om en södern resa. Bara mamma och Rune kunde bestämma sig och boka något så får vi se vart det bär av sen! Det här är precis vad osm behövs nu med nästan 30 grader på minussidan.

Denna helj får gå i slöhetens tecken. Jag är till och med för lat för att ta mig upp ur soffan just nu. Men hörni vet ni vad, man behöver int alltid göra något bara för att det är helj. Ibland är det så jävla skönt att bara vara hemma i lugn och ro och ta det lungt. Ibland (ganksa sällan) saknar jag nog att bo ensam. Inte ensamheten, men den där egna tiden när man fick stänga in sig i sin helt egna bubbla och då det inte hörs ett knyst någonstans ifrån. Nu menar jag absolut inte att jag inte tycker om att ha en sambo. Jag gillar ju nog sällskapet. Jag tycker om att veta att man inte behöver vara ensam om man vill. Jaa, ni förstår vad jag menar!?

Jag ska återgå till James Bond filmen nu!
Tack och Hej

RSS 2.0