what are words

01.03

Imorgon bär det av till Umeå. Jag tycker inte jag gör något annat än att fara och flänga hit och dit hela tiden. Nu lät det där lite väl negativt, men det var nog inte menat så. Klart det är kul med små resor hit och dit!

Tidig väckning imorgon innebär att jag nog borde sova redan, men ingen blir väl förvånad om jag säger att det inte går så bra. Dessutom tycker jag inte om att sova ensam. Jag tycker inte om när du inte ligger här brevid mej! Så de så!

Egentligen hade jag nog inget att säga, men det har jag ju nästan aldrig. Kanske skulle vara dags att bara helt enkelt ta bort bloggen snart?


pausgymnastik

Lite bloggpaus måste man väl få ta när man skriver skolarbeten, visst? Jag måste säga att jag är ganska stolt över mej själv nu, har skrivit två av tre arbeten som jag hade planer skariva idag, och hör och häpna, det tredje är på gång! Eller jaa, jag har i alla fall skrivit rubriken. Jag tänkte belöna mej med ett glas vin och några avsnitt friend när jag är klar. Tänk om jag skulle ta och skippa min lathet och alltid vara såhär effektiv. Finns det botemedel mot kronisk lathet?

Jag hittade några bilder fårn förra veckan då jag och Mia var på resa till Stockholm (joo Elin, jag snodde dina)


Vi kanske inte fick se Rihanna, men vi fick sitta jävligt högt upp i globen i alla fall, det räckte för oss!


Vi ersatte konserten med en cider istället. Jaa, vi försöker ju i alla fall se normala ut!

Idag gjorde jag det igen, jag var en timme för tidigt i skolan. Jag borde lära mig att kolla upp tider och inte bara anta!

sunshine

Det var meningen att vi skulle se Rihanna i onsdags i globen, men nej då, bruden ställde in. Vi hade altså lyckats klättra allra högst upp i globen och upplevt enorm höjdskräck och var bombsäkra på att i skulle falla ner från den branta läktaren, och detta helt i onödan! Efter att ha suttit och väntat i kanske en halv timme så kommer en man ut och säger att hon inte kommer att uppträda. Vi kunde inget annat än att skratta åt alla stackars fans som började lipa.
En del av veckan har altså spenderats i Stockholm med besök hos favorit Elin.
Dags att slänga på en film och somna i soffan medans jag väntar på att han den där bästa ska sluta jobbet!
RSS 2.0