i-land

Nu har jag värsta i-lands problemet! Jag är jätte sugen på godis (speciellt salmiak och choklad) men jag orkar absolut inte åka iväg någonstans och köpa det. Jag orkar inte ens gå till köket och hämta ett glas vatten.
Jag får nog vara utan då jag ska vara såhär lat just nu! Om man ändå sku ha en liten slav (nu var jag ju inte helt seriös)

Dagens visdomsord

 

almost

Det är så sjukt typiskt! Bara för att jag är ledig så ska det vara höstliknande väder! Det här är andra dagen jag är ledig och även andra dagen det regnar och håller på!
Det är juli om några dagar och jag har inte fått uppleva sommar ännu. Det ser ut som att jag kommer att vara blekast i stan i sommar. Om inte juli levererar massor med sol på mina lediga dagar, för jag vill ju bli brun!
 
 
Jag vill vara såhär brun NU!

Se hit glassälskare!

Om du är en glassälskare som jag ska du kolla hit nu! Jag har nämligen hittat världens goodaste glass. GBs gräddglass med vaniljsmak. Den är så otroligt god och krämig och smakar vanilj på riktigt.
Jag brukar annars tycka att vaniljglass är det tråkigaste och äckligste av alla glassmaker, men nu får jag slänga det i väggen! Denna är så otroligt god! Ett måste att pröva, absolut!
 

midsummer

Det var den midsommaren! Jag har inte ens märkt av att det skulle ha varit någon speciell helj. Jag har nog bara firat sidsommaren i jobbets tecken. Midsommaraftonen till ära åkte jag och Alex och hämtade grillmat efter jobbet och sedan hem och sova, vilken fest va?
 
Kvällen har jag spenderat med denna brud
 
 
Tack och hej!

villaliv

Äntligen börjar det ens lite likna sommar! skönt! Heljen har spenderats med de bästa på bl.a. Mias villa. Bastubad, grillning och framför allt myggor.
Jag stal lite bilder av Satu, för jag fotade inget själv så tack Satu!


Vi försökte oss på en gruppbild, denna blev väl den bästa
Jag var på äventyr med gummibåten
Årets första dopp


Skönt med lite villaliv och en mysig helj.

whats up?

Altså jag förstår inte? De senaste 2-3 veckorna har jag varenda jäkla morgon vaknat kring klockan 5 eller halv 6 helt av mej själv. Jag måste nog ha någon slags inbygd väckarklocka just den tiden! Nu ska ni ju inte tro att jag är så pass hurtig så att jag stiger upp då, nej nej! Även om jag är sjukt pigg just då när jag vaknar tvingar jag nog mej att somna om igen. Jaa och då kan jag nog sova hela dagen om de så skulle behövas!?

Hur ska jag ändra den här inbygda väckarklockan så att den skulle väcka mej vid typ 9 istället? Det ska nog vara så svårt! Min nästa investering får nog vara mörkläggningsgardiner så kanske jag slutar vakna så sjukt tidigt av mej själv!

<3RSS 2.0