bloggtorka indeed

Jag känner att det kanske börjar vara dags att blogg lite nu igen. Jag kanske skulle få producerat ett inlägg, bara för att jag är så sjukt dålig på det här med bloggen. Dock har jag egentligen ingen aning om vad jag ska skriva om, men kanske det visar sig.

Nu just sitter jag med spänning och väntar på besked om en södern resa. Bara mamma och Rune kunde bestämma sig och boka något så får vi se vart det bär av sen! Det här är precis vad osm behövs nu med nästan 30 grader på minussidan.

Denna helj får gå i slöhetens tecken. Jag är till och med för lat för att ta mig upp ur soffan just nu. Men hörni vet ni vad, man behöver int alltid göra något bara för att det är helj. Ibland är det så jävla skönt att bara vara hemma i lugn och ro och ta det lungt. Ibland (ganksa sällan) saknar jag nog att bo ensam. Inte ensamheten, men den där egna tiden när man fick stänga in sig i sin helt egna bubbla och då det inte hörs ett knyst någonstans ifrån. Nu menar jag absolut inte att jag inte tycker om att ha en sambo. Jag gillar ju nog sällskapet. Jag tycker om att veta att man inte behöver vara ensam om man vill. Jaa, ni förstår vad jag menar!?

Jag ska återgå till James Bond filmen nu!
Tack och HejKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0