summertime

Jag har haft den perfekta lediga sommardagen idag. Fick sova länge, sedan iväg och sola. For på en till strampen och sen har jag hunnit med lite beachvolly/beachfotis.
Hoppeligen blir det en lika skön dag imorgon!

Hade nog inget mer att säga..


Mycket fräsha efter stranden...

lekparken

Det ska bli så skönt med två dagars ledighet nu! Oj vad jag ska sova!
Ikväll hade vi midsommarfest med jobbegänget och det är sånt här vi sysslar med:









Lekpark är ju kul. Vi hann med att grilla också mellan allt lekande.

Bra kväll!

positiva jag här hej

Idag är jag negativ! Det får man vara ibland. Min jobbdag har varit dålig, allt ha gått fel och det har bara kännts blä. Får hoppas på bättre tider imorgon, då blir det firmafest med grillning så det lär ju bli en bättre dag i alla fall.

Hade inget annat att säga. Hejdå

work work work

Det var den midsommaraftonen. Jag slutade jobbet vid 10 på kvällen och for en sväng till Nickes villa. Jag var så trött och på dåligt humör så jag tog mej ganska snabbt hem och lade mej i soffan och kollade på Friends. Sen somnade jag i soffan och vaknade på morgonsidan med tvn ännu på.
Idag blev det sovmorgon till 2 på dagen och snart ska jag börja styra mej mot jobbet igen.

Jag måste bara få vara lite skadeglad åt er som vaknar upp i hejdundrande krapula.. För det har inte jag!

the time of my life

Jag tror alla ibland har moments då man känner sig riktigt dum. Det gjorde i alla fall jag imorse. Jag ringde till Satu och frågade vad klockan är. Nu tror ni säkert att jag inte äger några klockor men det gör jag visst, det var bara det att ingen funkade och jag behövde veta vad klockan var. Eftersom både min dator och telofon har gått sönder så har jag reservdator och reservtelefon. Jag bara antog att datorn visade rätt tid och ställde in telfon efter det. Klockan som jag har brevid sängen hade stannat. Så när jag satte mej i bilen i morse och skulle iväg till jobbet märkte jag att klockan där visade något helt annat. Jag blev lite halft panikslagen för att jag inte hade någon aning om vad klockan egentligen var. Det resulterade i ett samtal till Satu: "Hej, hörduu vad är klockan?"

Jag kom att tänka på hur beroende vi är av tiden. Att vi hela tiden måste veta vad klockan är och att allt som vi gör går enligt klockan. Hur klarade folk sej förr i tiden då man inte visste tiden exakt på minuten.
Jag antar att det inte var lika stressigt och inga minutscheman då. Människor skulle i dagens läge få panik om man skulle stänga av klockan helt och hållet för en dag. Bara för att mina klockar gick ungefär ungefär en halv timme fel höll ju jag på att få panik.
Nåjaa, jag hann i alla fall till jobbet i tid!


Det blir nog inget ordentligt midsommarfirande för mej iår. Jag får fira på jobbet iställe. Kanske lika bra det för förra året slutade inte riktigt bra!

2 bilder från förra årets midsommar:





Trevlig midsommar på er gott folk!

I'll sleep when I'm dead

Jag borde vara helt sjukt trött, men det är jag inte. Jag tror jag har kommit in i det stadiet så att man är så trött så man inte känner av det längre. Ni vet sådär som när man är jätte jätte hungrig och tillsist känner man inte det mera.

På fredag morgon steg jag upp halv 5 på morgonen och gick sedan och sova 24 timmar senare. Fick sova i några timmar tills telefonen började ringa och åter ringa. Jag for iväg på jobb och kom just hem vid fyra på morgonen efter nästan 12 timmars jobb. Min sömnbrist ligger på topp och jag är så slut i benen så jag inte orkar stå mera. Men trött? Nej då!

Bon Jovi var i vilken fall som helt helt jävla awsome! Det gjorde ingetnting att jag såg ut som en dränkt katt efter att ha stått och hoppat och skrikit till musiken i spöregn. Synd att jag glömde kameran hemma.
Vi hann även shoppa lite och surprise surprise fick jag ju med mej hem ett par skor! och så lite annat också.

Förhoppningsvis är John Blund påväg hit nu, han sitter väl bara fast i någon trafikstockning och kommer lite senare. Jag väntar på dej!

svåra val

Nu har jag ett stort dilemma! Jag är sjukt trött och skulle vilja krypa till sängen (och det är ju bra för att jag måste stiga upp jätte jätte jätte tidigt imorgon). Jag måste gå i duschen före vi far iväg imorgon på morgonen kl 6 och nu är altså mitt dilemma när jag ska ta en dusch. Ska jag orka göra det nu och sedan vänta på att håert ska torka fast jag är sjukt trött, eller ska jag stiga upp helt omänskligt tidigt och göra det imorgon?? Snacka om i-lands problem!

Jag är i alla fall sjuuuukt taggad för konserten imorgon! Det kommer att bli awsome! hoppas på lite sol bara.

lazy tisdag

Ni kan tänka er hur jag mådde idag efter gårdagens firmafest. Steg upp ur sängen först kl 4 på eftermiddagen, Jag behövde verkligen sova. Roligt hade vi i alla fall med badtunna och bastu.
Har nog inte orkat göra något idag men dagen slutade superbra! Jag saknar dej redan.

Nu väntar jag bara på fredagen! Kan det inte bli fredag nu så jag får se Bon Jovi live!


Från förra Bon Jovi konserten, i väntan på att de skulle komma upp på scen

Julle

Åååh jag hitta en bild på min lilla Julius. Ibland saknar jag nog honom, han var ändå mitt sällskap i typ 7-8 år. Jaa inte var han ju värst gosig, men ändå. Nog var han ju söt när han sprang omkring på golvet och när han blev trött kom och lade sej på min fötter.


måndagsbarn

Det har varit såå skönt med en ledig dag idag! Fast den har gått alldeles för snabbt. Jag o Jebsi sprang upp på taket för att sola för att sedan konstatera att det blåser alldeles för kallt. Snopna fick vi gå in. Ganska snabbt somnade jag i hennes säng och sov gott i ett par timmar. Medans jag sov hann hon vara hem till hennes mami en sväng. Sömntuta här hej!

När hon hade väckt upp mej träffade vi Ida och hamnade på till strömsö en sväng.
Jag stal Jebas bild. Ida och Jag med våra slickepinnar!




Det är back to work imorgon igen då. Och på kvällen blir det badtunna, öl och vin med jobbgänget, skoj!

the beach

Vaknade imorse lite före 9 och cyklade iväg till stranden med Ida. Det var bara vi och Mr. Rantaleijona där då ännu. Somnade och sov en stund och när jag vaknade var det mitt i allt en hel del folk där. En dag som denna lockar nog verkligen folket till stranden.
Tyvärr var jag tvungen att ta mitt pick och pack och fara därifrån vid 12 för att jag ska hinna till jobbet. Det skulle ha varit så skönt att bara få ligga där och slöa hela dagen!
Nu måste jag slänga i mej något ätbart och sedan blir det en lååååång arbetsdag med bröllop på schemat!


Här låg vi dock inte idag, men strand som strand

schteeeeeka

Jobb jobb jobb har mina dagar denhär veckan bestått av. Ännu en dag som kan bli över 12 timmar lång kvar och sen en ledig söndag. Och är det inte soligt väder då så att jag får steka hela dagen så tar jag livet av vädergudarna! Om det nu har lyckats vara sola väder nu hela veckan så ska de väl vara det på söndag också, annars....

one two seven three

Det känns lite surt att fara och jobba i det här vädret, jag skulle villa simma och sola istället! Men nåjaa jag har ju hela sommaren på mej. Dessutom hann jag njuta av solen ett par timmar idag på balkongen så jag få väl vara nöjd.

Tror nog att det får bli ett dopp efter jobbet, för det lär bli en svettig dag!

Var gick det snett??

Vad hände?? Jag hade upp hårt i en "knut" och när jag tog ner det såg jag ut såhär:



Guldlock här hej!
Det måste nog bero på saltvattnet eftersom vi var och simmade idag, och kanske också för att mitt hår är väldigt väldigt skitigt. Kanske jag borde börja satsa på lockigt hår?

Nu ska jag hoppa i duschen och tvätta håret med mitt nya jordgubbs shampo och balsam så jag kommer att dofta godis sen.

wierd

Jag drömde föresten inatt att mamma sålde bort mig för en miljon, hon tyckte att det var bättre att ha än mej. Jätte mysig dröm och ni kan ju gissa känslan när jag vaknade och trodde jag hade blivit bortsåld. Sen blev jag glad igen när jag insåg att det var en dröm!

lite bilder

Liiite sent, men nu fick jag äntligen bilderna från Teneriffa av mamma. Det är över tre månader sen jag var där, men bättre sent än aldrig.
Här kommer några av bilderna




Uppenbarligen är jag mycket lättroad




Mexikansk restaurang, Mick och jag


Den här bilden är bara så jäävla bra! Vilken underbart par. Ja, jag och mamma kände att vi måste smygfota dom!



Vattenpark






Jag, Mick och Fred tog bussen till stranden


The beach

Nu när jag har kollat igenom bilderna får jag ju såklart södern abstinens igen. Nåjaa, några månader ännu ska jag hålla mej i Finland.


Jag tog årets första dopp idag! Trodde det skulle vara sååå mycket kallare än vad det var. Det var ju nästan sommarvarmt. Vi plaskade på i 15 min ungefär och bestämde oss för att fara och simma o sola imoron igen efter jobbet. Nu är det oficiellt sommar! Jaaaaaa

i'm on a boat

Jag känner starkt för att fara och åka båt just nu. Fast det kanske skulle vara lite kallt att sitta i en båt nu. Kanske jag borde åka ut till villan nästa gång jag har lite ledigt. Åka båt, bada bastu och bara ta det lungt!


För ett par sommrar sedan, ute på båttur

it's raining men

En grej som jag tycker är lite underlig är hur vädret påverkar människor. Varför är det så att om det regnar eller annars är dåligt väder blir alla sura, buttra, inåtvända och otrevliga? Direkt solen kommer fram dras de glada minerna på och mitt i allt blir folket vänliga och pratglada

Dåligt väder behöver väl inte vara likamed sura människor! Regn kan ju vara hur mysigt som helst och i alla fall jag blir lite varm inombords när det är ruggigt väder och jag får sitta inne och mysa, jag kan till och med bli lite glad av det!

Så kasta paraplyerna och gå ut o hoppa i vattenpölarna och njut av regnet!

goodnight sweetheart

När ska jag lära mej att gå och lägga mej i tid? Jag minns inte senast jag skulle ha gått och lagt mej före kl 02.00. Nu måste jag nog skärpa mej. Nästa vecka, då ska jag!

Gårdagens bravader slutade med otrolig trötthet idag och en skadad fot. Inte kan det ju alltid gå perfekt. Imorse var det nog bara att kliva upp ur sängen och ta sej till jobbet trots de ynka fyra timmarna sömn. Efter jobbet satte Lasse mej på slavarbete som målare, så där kröp jag runt och målade medans han gjorde det gryyyymt tunga jobbet att fixa internet till lägenheten. (Nu lät det där nog negativt, jag hade inget imot att måla, det är ju kul).

Det blir en ledig helj nu efter imorgon och vet ni oj vad jag ska sova. Jag ska ta igen alla timmar jag har missat.
RSS 2.0