hatar idag

Jag har så sjuukt dålig dag idag!! Jag skulle bara vill slå sönder allt och alla... Jag vill gå sova och vakna upp imorgon iställe.  Hela dagen börja jätte jätte dåligt och det känns som den kommer fortsätta på samma sätt. Ååååh jag vill bara ligga i sängen hela dagen! Men nää-ää de går inte, jag måste traska iväg till stan i regne och köpa något som jag kan ha på mej ikväll då det är Halloween. Dessutom måste jag handla, det betyder att jag kommer att måsta släpa hem tunga kassar...


Saaatan, FAAAAAAN, Helvete satan satan satan... bläää fyyy usch usch fyyyyyy BLÄÄÄÄÄ
så känner jag idag

? ! ??

Ganska lejm kväll! typisk fredag.. Det händer aldrig något på fredagar. Nå men imorgon blir de party istället. Halloween party på ollis. Vad ska man klä ut sej till?

nej nu är jag trött! dehär blir inte till något annat än flumm så nu lägger jag av för idag!

jahas..

Okeij, nu var man 19 då. Det känns ju absolut ingenstans och det kommer ta en stund att lära sej att man ska säga 19 och inte 18 mera.

Åååh nu igen sitter jag uppe och ugglar, när ska jag lära mej att gå sova i tid altså??

julle gulle

Jaha, nu har Julius fått ett nytt hem. Tur att jag kan fara och hälsa på honom eftersom det var ett par bekanta som "adopterade" honom.
Satt med lilla söta 3 veckor gamla Emma i famnen, hon var så sööt o härlig, när hon sen skulle till sin mamma igen så hade hon tagit tag i mitt hår med sin lilla hand och höll det hårt. Vid såna här tillfällen blir jag lite babysjuk, men jag vill ju int ha en egen baby, inte på många år. Men moderskänslorna tar på något sätt över, dom finns tydligen där.

Ska snart börja dra mej iväg till Jeba, lite sällskap ikväll :)

btw blir jag 19 om lite på 2 timmar!

skojjig sitz

Nu har jag vaknat. Skoj var det igår iaf.
Sitzen på Cella var rolig och jag hade trevliga bordskamrater runt mej, sen drog alla vidare till Ollis i sina pjamasar. Riktit rolig kväll!


A-L, jag, Lotta
Vi var hos mej en stund före vi drog iväg till sitzen.

Har int så mycket mer och säga nujust, borde börja läsa en bok och kanske äta nåt.

 

 

helj och sitz

Tjohoo nu är det helj igen! Ja jag vet att det är onsdag men jag är ledig torsdag och fredag. Har fått massor med nya uppgifter så högen blir större och större. Måst ta itu med det imogon och på söndag!

Ska börja förbereda mej för sitzen, inte för att det är så mycket att göra. Jag ska slänga på mej pjamas (joo det är pjamastema) och slänga i mej lite mat så är jag väl klar. Vad jag ska laga för mat är den stora frågan just nu.? Måst se vad jag hittar i kylen.
Allra först ska jag läsa lite blogga och facebooka lite!

lite funderingar bara

Jag kan konstatera 2 saker just nu.
1. House har blivit dåligt sen dom bytte läkarteam, det ska vara dedär galma! nog för att dom är med ännu, men det är inte samma sak
2. Jag har sjuttons kallt idag.. och dessutom mår jag lite konstigt nu, hoppas jag inte håller på att bli sjuk. Jag låg i 39 graders feber den här tiden för ett år sen. Trevlig 18års dag jag hade då, hoppas int jag ska bli sjuk till min 19års dag också.

Sen fundera jag.. borde man klä ut sej nåt till halloween? Vi tänkte fara till Ollis på lördag och tydligen har dom halloween fest där, hmm det tål att funderas på!


hahah, tyckte bara att dom här dräkterna var så roliga så jag måste visa dom

fullspäckad dag

Oj huh huh vilken dag! Har haft skola från 8-4 och sen snbbt iväg till tritonia och så iväg till pappa och sen på gymmet och så en promenad hem se. Sitter nu här framför tvn och kommer mej inte riktit upp ur soffan, borde ju nog gå i duschen, men snaart ska jag göra det.

Tisdag brukar betyda Ollis, men idag blir det nog en paus från det, det är ju ändå sitz imorgon så! tror jag bara ska slappa framför tvn!

nati nati!

Tänker ta natten nu! Gonatt


hehe, gammal bild!

 

min lilla skrutt

Kom just hem från Ida och märkte att Harry Potter kommerpå tv, vad skoj! HP är nog sådant att man antingen hatar det eller älskar det, och jag älskaar det!
Stekte lite pyttipanna just för jag var hungrig som en varg, nu e magen mätt och glad igen.

Usch imorgon börjar jag 8.15, fucking åtta femton!! Det är alldeles för tidigt för mej, jätte mycke för tidigt. Hur ska jag kunna gå sova i tid för att orka stiga upp kl 7? jessös.

Sådär btw idag så har vi hittat ett nytt hem åt min lilla Julius (min sklödpadda). Lilla söta Elin ska adoptera honom, så nu kommer han få ett riktit bra hem. Mamma vill inte ha honom kvar hos sej eftersom han egentligen är min, men jag kan nog inte heller ha honom mera då jag springer på hit och dit och är inte så bra på att komma ihåg att ge honom mat på morgonen. Visst kommer jag att sakna den lilla sötsaken, men jag kan ju fara och hälsa på honom!


min lilla skrutt

blä bla blä buu bää

Jihuuu, äntligen har jag bestämt vad min 10 sidors essä ska handla om! nu känns det genast mycket bättre, för det är inte skrivandet jag brukar ha problem med utan det är att komma igång och veta vad jag ska göra. Nu behöver jag sätta mej in lite i ämnet och sedan börja skriva. När man sen väl kommer igång brukar det gå rätt så lätt!
Det måste säkert vara ganska tråkigt att läsa om mina jäkla skoluppgifter men det är ju det som snurrar i mitt huvud just nu.
Bestämde just med Ida att vi ska ta och träffas ikväll och försöka få lite skolgrejjs gjort.
Neej nu ska ja sluta tjata om skolan!!

Jag har lust att sjunga! tänk om jag skulle ta och sjunga lite singstar, men det är ju inte roligt att göra själv, man ska ju nästan vara 2 för att göra det! Hmm får se, kanske jag ska störa mina grannar lite före jag drar iväg till Ida!


såhär känner jag just nu!

Nu ska jag vara duktig

Idag har jag bestämt att ägna åt lite skolarbete, dedlinen är jätte nära nu! Ska samla på mej fakta och läsa böcker och börja fundera på vad jag ska skriva.
Såklart satte jag på datorn, men ska bara blogga och facebooka en liten stund.

Ny period har börjat i skolan och nu har jag inte så mycket ledigt mera, kommer vara rätt mycket i skolan! Nee nu ska jag nog ta och sätta igång.

bilder??

Jag har konstaterat att jag är sjukt dålig på att fota. Jag brukar ha med mej kameran men får aldrig liksom upp den.
Jag ska försöka bli bättre på att fota, för det är ju mycket roligare med mera bilder, visst?

Fan vad Beck är bra seria, jag har sett avsnitten flera gånger men tycker dom är lika bra varje gång och jag sitter allti o skrämmer upp mej själv när jag ser på det. Nu sitter jag här som en liten rädd hare för det är ganska läskigt och spännande!

söndag

Idag har jag nog inte gjort något vettigt alls! Sitt på friends med Matilda, varit hem till mamma och hängt med Satu, men det har nog varit en skön söndag iaf.
Nu kommer Beck från tv så det måste jag ju se!

slö söndag.

Gomoron! Eller jaa, klockan är ju snart halv 3 men ändå. Matilda kommer snart hit en sväng, så får jag lite sällskap.
Jag borde fara och handla, men jag orkar inte riktit. Kanske jag får meddraget Matilda, hehe :)
Är nog en aning slö idag, men så går det då man går och sover kl 5 på morgonen.

mitt i natten (eller morgon)

Nu har jag inte hunnit skriva något på hela dagen. Har varit fullt upp! Pappa ringde och väckte mej och så drog vi iväg till fammo, vi hälsade på henne och min faster, sen har vi varit ute på sjön och sen hjälpt pappas kompis att dra upp 2 båtar. När jag kom hem satt jag mej i soffan och så somnade jag mitt i allt, sen blev det bråttom i duschen o så började festen. Kom hem för ett tag sen efter en kväll på fontana. Kan bara konstatera än en gång att Ollis är bättre. Men visst hade jag en kul kväll idag iaf.

Nee, ska väl gå och sova nu då, vi får höras mer imorgon!

fredag igen

Idag har jag nog sprungit runt som en tok. Först till stan och sen runt på stan i flera timmar och sen gick jag till pappa och så gick jag hem igen. Ska tillbaka till stan senare för att kolla Idol på Ollis.
Satte just igång en tvättmaskin för jag märkte att det kanske är dags att tvätta lite då jag inte har något rent att sätta på mej mera.'
Köpte lite basic saker idag som tex. tights, leggings och topp. Sånt som alltid behövs.
Kanske jag ska ta en lite tupplur nu en stund och sen börja gå i duschen och sånt.

nattuggla

Altså nu igen... sitter uppe och ugglar till sent på natten nu för tiden! nu är klockan halv 2 snart och visst fan sitter jag här ännu. Dags att sova kanske?



dagens btw: kan någon hjälpa mej och berätta hur jag ska fixa min blogg? hur får jag en egen header utan att allt fuckar upp sej, det blir inte till något för mej...

promenad...

Det blev en liten promenad i höstmörkret. Gick just hem från Jeba med ipodden på nästan full volym, gick nog och sjöng lite för mej själv men jag mötte inte en människa så jag tror inte att min sköna stämma störda någon.
Jag blev iaf glad när jag kom hem och såg hur fint det såg ut med mina nya gardiner. Sen slog det mej att dom är ju skrynkliga, men jag orkar ju inte ta ner dom igen och stryka dom nu, så det får bli en annan gång.

Jess nu kommer Kungarna av Tylösand. Det är så jäävla onödigt program men ack så roligt!

handyman och tavla

Oj vad jag känner mej duktig nu! har satt upp gardiner, satt upp en tavla och satt upp en bakvägg på min hylla. Snabbt gick det också. Det börar bli lite mera hemtrevligt och mysigt här hos mej nu. Allt börjar vara på plts och det mesta som behövs skaffat, 3 veckor tog det, inte så illa.
Herreguud, jag har bara bott här i 3 veckor och det känns redan som en evighet, det känns som om jag alltid har bott här?
Föresten, jag kom på att jag ännu ska ha en stor tavla ovanför soffan, men jag måst ju hitta någon bra först. Eventuellt tänkte jag ta en stor träram och spänna över något fint tyg på den, får se lite vad jag hittar.

Och tänk att det är fredag imorgon igen, veckorna går så sjukt snabbt, jag menar vart har hela oktober tagit vägen?

är det torsdag idag

Gomoron!
Jag vaknade för en stund sen av att pappa ringde och väckte mej, jag var så yrvaken så jag minns inte riktit vad han sa, jag borde väl ringa upp snart igen, hehe.
Idag ska jag väl orka dra mej in till stan och kolla på gardiner och lite kläder och lite annat nödvändigt!
Nee nu måst jag nog äta nåt, annars kurrar min mage ihjäl.

micro och lite till

Neeej, inte nu igen! jag som har varit så jäkla trött hela dagen tänkte att ikväll kan jag gå sova tidigt. Tror ni int att jag nu mitt i allt är jätte pigg. Ibland blir jag nog trött på att vara en nattuggla.

Sådär btw så vet jag fan inte hur min micro fungerar, jag har haft den i 3 veckor och förstår mej absolut inte på den. Jaajaa jag vet att jag skulle kunna ta och läsa bruksanvisningen, men sånt orkar jag inte göra.. Nej men nu vet jag! Jag kan ju läsa den när jag ska gå och sova så kanske jag somnar direkt! Bra idé!


???? hur fungerar du ????

chill kväll

Jag har spenderat kvällen med Matilda

Vi har snacka skit, varit ut och kört och suttit och kollat på Bonde söker fru och skrattat åt töntarna som är med i programmet.
Hon stack iväg just och jag lämnade framför tvn. Jag kommer säkert att gå sova rätt så tidigt idag för jag är ganska trött.

trötter

Idag är jag trött som en sten. Jag har sovit på soffan nu några timmar så det känns lite bättre iaf. Har bestämt att ikväll tänker jag inte göra något vetigt alls, bara ta de lungt och relaxa.
När jag vaknade imorse gick jag iväg till skolan för att hämta biljett till nästa veckas sitz. Såklart ösregnade det, myyysigt!
Ska snart och handla med mamma, far nog med bara som sällskap för jag tror inte jag behöver något hit hem.

kläder kläder kläder

Ååååh, jag vet inte alls vad jag ska sätta på mej ikväll?? att det alltid ska vara så jävla svårt att hitta nåt.. blää, jag har typ prövat allt jag har nu...

hehe

Nåjaa, nu var den tenten avklarad. Kan ju inte påstå att den skulle ha varit speciellt svårt och den gick rätt snabbt.
Efter skolan kom Matilda till mej och vi lagade mat o kollade på en film, riktigt myys.

Ikväll blir de ollis iaf :)

nu tar jag natten

Jaaa, äntligen börjar jag bli lite trött så jag kan gå sova. Det finns ju inget värre än att ligga och vrida och vända i sängen när man inte alls är trött. Jag får ju sova rätt så länge iaf, jag behöver stiga upp först 9.

Gonatt på er!

dag natt

Nej altså jag måst nog vända på mitt dygn lite nu! Det är helt upp och ner, jag är skitpigg på kvällarna och kan sova hela dagarna. Nå men snart ska ja nog gå sova. Vi har tent imorgon så ja tror det lönar sej att inte vara dödstrött då.

Sådär annars har jag grym lust att shoppa, jag vill ha nya kläder, nya skor och allt möjlig. Synd att man inte är miljonär!
Jag fyller i och för sej om en och en halv vecka, hoppas på lite kläder då eller pengar så jag själv kan shoppa.
Oj nu kommer det en kaffereklam på TV och jag blir grymt sugen på kaffe, men inte kan jag ju dricka kaffe den här tiden mera.. Fan också!

something

Mätt och belåten! Jag har just lagat köttfärssås och makaroner och ätit för ett helt kompani.
Fan också, jag kom på att jag har en tent imorgon, men den lär inte vara så svår så kanske jag ska lyckas klara det då.
Herregud va de blåser där ute föresten, jag går inte ut frivilligt nå mera idag! Nej det sket sej redan, jag måste föra filmen som vi hyrde igår.

du e bäst!

Hemkommer från El Gringo nu. Min bror och hans band spelade där, och jag kände mej så stolt. Guud vad dom var bra och du är så jäkla duktig Dennis!


gammal bild på mej och Dennis

 

 

bilderna

Här kommer lite bilder från fredgakvällen. Fotade bara i början av kvällen när vi ännu satt hos mej o chillade och kollade idol.


Mia är happy


fina Ida


Jeba söt


sen blev hon trött..


Lasse liten blev nog också lite trött..

Ja sen hängde inte kamerna med mera.



(Gaaaaaaaaaaaaaaaaaah, aaaarrrgggh!!!!! måst ta ut mina agressioner lite... inget att bry sej om)

 

 

movie time

Skön söndag med film och godis och en söt Matilda!
Vi såg filmen Hot tub time machine



Den var inte alls så rolig och bra som vi hade väntat oss men helt okeij nog. Vi hade väl för höga förväntningar för vi hade hört så mycket bra om den.

Ikväll blir det gringo för väldens bästa brocha spelar där med sitt band ikväll.

 

till Elin

P.S. Elin!! jag tycker du ska börja blogga igen, så jag vet hur du har det och vad du sysslar med där i storstaden.

(Titta nu, du fick ett inlägg tillägnat bara dej)

pigg som en plätt




Gomoron allihopa! idag vakna jag utvilad och pigg, skööönt! Det kan ju bero på att gårkvällen var väldigt lugn.
Snart ska jag och hämta Matilda från bussen, hon kommer hem från Åbo idag. Bäst att jag börjar klä på mej o fixa mej lite för hon kan ringa när osm helst.
Ha e bra dag!

mera flumm som vanligt

Det känns verkligen inte som lördag idag. Jag sitter hemma och slöar för mej själv och har värsta tråkfiilisen. Pate var just här på besök och det var skojjigt att de honom igen! Det blev genast tråkigare nu när han for iväg.
Hoppas Jeba ringer snart.
Sitter och ser på en prinsessas dagbok som kommer från tv. Jag vill också leva ett prinsessliv, eller nää det vill jag nog inte...

Gårkvällen blev inte riktigt som planerat. Det skulle vara en mysig idolkväll, men slutade med att jag nästan höll på att svimma. Satt i bastun med vätskebrist och utan att ha ätit något på hela dagen så jag började må pyton och for hem 5 på morgonen. Jaa vi lämnar det där!

tråk altså

Jag måste byta till en jätte tråkig färdig designe... Måste väl ha den tills jag kommer på hur fan jag ska fixa den så som jag vill ha den! det blir ju inte till något.  

Kungarna av Tylösand

Altså HAAHAA! Kungarna av Tylösand är ju ett sjukt roligt program. Jag har nog hört om det tidigare men aldrig sett det förut. Bra tidsfördriv om man inte är trött.
Var just och hämtade Lasse från milibussen för ahn slapp hem redan idag.
Om 2 veckor fyller jag, och mamma lovade att vi skulle gå en shoppingrunda och att hon betalar, tummen upp för det! Fan vad jag längtar efter att shoppa, jag vill ha massor med nytt!

Snart ska ja hopp i säng, men lite till tv tittande före det!
gonatt!

hösten stormar

Nu var det helj igen då. Eller jaa, det är ju torsdag men eftersom jag är ledig imorgon så börjar min helj!
Jag var hem till Mamma och åt god mat idag och umgicks lite med henne, och bra var att jag fick låna bilden så jag behövde inte ens gå hem i stormen sen.
Altså snacka om höstväder, nästan lite äckligt.

Oj oj vad jag är rastlös! jag bara sitter och vänta på att Mia ska ringa upp. Fördriver tiden så länge med att sitta och kolla på förkväll. (jag brukar sådär btw alltid lyckas kalla förkväll för förspel, det låter ju mycket skojjigare!)

aarrghh

Nej fan nu blir jag arg! jag förstår inte vad det är för fel på bloggen? varför ser den normal ut för mej, men fö alla andra är den helt råddig o bara vit... Vad ska jag göra åt det då? Någon som är bra på att fixa bloggdesigne??



här kommer lite onödigt!!

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast? - tjej
Vad står det i ditt nionde sms? - Klar sak! ;D oj vad kul det ska bli att se va du ha hittat på!
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil? - egoist javisst! en bild på mej själv
Vilket språk är din mobil på? - svenska
Vad heter din ringsignal? - volbeat - radiogirl
Hur många sms har du i din inkorg? - 41 st
Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från? - Fan. Fråg va hon ska gör hkv, av Matilda
Är den 20:de kontakten en av dina bästa vänner? - nope
Ogillar du nr 5? - näj då
Vilken färg har din mobil? - ¨svart

saknar!

Oj guud vad jag saknar mitt långa hår!! kan det int bara ta och växa ut igen!
Se nu på den här bilden, här var det långt


saknar (jag vet, ännu ett av mina i-lands problem)

Jessus vad jag börjar vara en riktig nattuggla, jag kan aldrig gå lägga mej i tid! jag ska nog skärpa mej! Nu igen är klockan halv 1 och jag kommer säkerligen sitta uppe ett tag till och se på ett intresant program som kommer fårn tv.

 

dagens middagstips

Nu är jag mätt som en kotlett! (om man nu kan säga så) Jag lagade en riktigt god middag och bjöd Matilda på mat, och oj vad hon blev nöjd.
Jag lagade klyftpotatis med grisytterfilé och kantarellsås och till det gratinerad blomkål. Efterrätten blev glass med turkiskpeppar kross, choklad och maräng.


sir int det ganska gott ut!


btw. jag har ett grymt i-landsproblem: alla mina strumpbyxor går sönder :)

btw2. Jag bara ääälskar "emmas pappa" reklamen, man blir så förbannat glad av den

pusshej!!

vardagsflumm

Har sprungit ärenden hit och dit idag. Jag ha handlat för ikväll blir det en mysig middag me Matilda!
Fortfarande ligger skolarbetena ogjorda, nåjaaa jag hinner nog ännu. Jag har alltid varit en sån person som gör mina arbeten och uppgifter bäst i sista minuten.

Nu e jag trött igen.. fan vad flummit inlägg det här blev.

bla bla bla

Började dagen med att cykla till skolan fast jag är ledig! Jag skulle fara efter mitt studiekort, men nää dom var inte där dom som har det så det får bli en annan dag. Jag fick iaf lite lunch i mej (eller ska vi säga morgonmål)
Ikväll blir det antagligen tropiclandia och sen såklart Ollis, det är ju tisdag!
nee det här blir inte till något just nu, ska lata mej på soffa istället!

mera krångel

altså hur ser min blogg ut för er? Har märkt att headern inte syns och att det är ett enda klott för vissa? ser ni min header med en bild på mej och så går den i blått och så är det svart bakgrund?
altså det ska nog alltid krångla.
jag ser den iaf så som den ska vara.



ser det ut såhär för er? det gör det iaf för mej :)

otekniska jag

Ääh! jag är tydligen usel på det här med bilder o bildbehandling och sånt. Jag föstår inget när jag försöker fixa lite ny designe till bloggen och sånt. Jag måst nog ha någon som kan det att hjälpa mej.
Vet någon hur man får sin profil att synnas där på vänstra sidan, med en liten bild och lite text? jag förstår inte.



lite bättre

Nu är jag på lite bättre humör iaf!
Lagade just jätte god mat och före det var jag och handlade så nu är det gjort. Senare ska jag baka äppelpaj också (välkommen hit på paj bara, hah)
Ida och Robin var hit på besök en stund så lite sälskap fick jag. Jaha då ska jag väl diska då.

klaga lite till

Faan altså! jag skulle ju inte sov till kl 1 idag. Jag skulle stiga upp tidigt och få en massa gjort, dessutom skulle jag till skolan en sväng. Nåjaa, det går inte att göra så mycket åt saken nu.
Altså nää-ää motivationen till att börja med skolarbeten är fortfarande NOLL! Men det är nog bara att bita i det sura äpplet snart. Studielivet är väl inte alltid en dans på rosor.

Dessutom borde jag gå och handla, men det känns inte så värst lockande det heller. Borde ta och dammsuga också...

Nej men nu måst jag väl sluta klaga, det här blev ett riktit "tyckk synd om mej" inlägg. Men vadåå jag tvingar ju ingen att läsa.

P.S. bara för att de blev så deppinlägg måst ja ju lägga hit en skojjig o glad bild!


det fick bli en gammal en på mej och mia.
(vad tror ni om jag skulle färga håret brunt igen? inte sådär mörkt, men brunt iaf??)

 

skrämmer upp mej själv

Ja jäävlar vad den heljen gick snabbt! Mitt i allt är det söndagkväll igen nu då, ångesten för ogjorda skolarbeten smyger på igen. Imorgon får jag nog ta och skärpa mejj och faktist göra något åt saken.
Gårdagen var iaf rolig! Olliskväll, efterfest och krapulahumor idag. Drog iväg till rax med Mia, Hjortin och Fredde. namm namm, nu ha vi alla glada barn blivi lite fetare igen då! 

Sitter och kollar på en rätt så skämmande film nu. Hoppas jag får sovt efter det.

party saturday

Ska börja med att säga GRATTIS Pappa! :D har varit till pappa och ätit god mat och tårta och firat honom lite.
snart kommer Ida B hit så ska vi dricka goda drinkar och catch up lite eftersom hon har flyttat till Umeå men är hemma nu.
Andreas och Lasse var hit en sväng idag och hade med sej en inflyttningspresent till mig; en drinkmixer så ikväll ska den invigas. Tack ska ni ha, ni är så sööta!
Borde ännu hinna hoppa i duschen, men får väl ta det om en stund. Nu ska jag förbereda lite här.

25 onödiga

Jag så för en stund sen en utmaning att man ska skriva 25 konstiga lite random fakta om sej själv o nu tänkte jag försöka mej på det för att jag har så tråkigt!
Here we go!!

1. Klumpigast i världen! snubblar på allt, slår mig på allt, går in i allt. Jag får ofta höra när nån gör nåt klumpigt "det där skulle Malin ha kunna gjort"
2. I högstadiet och största delan av gymnasiet svor jag på att jag inte skulle stanna i Vasa, och här är jag ännu
3. Tänker nästan aldrig efter före jag gör nåt, jag bara gör.
4. Gråter till alla filmer, till och med till extreme home makeover en gång. däremot gråter jag nästan aldrig i verkliga livet.
5. Förr älskade jag Metallica, hade till och med en period då jag lyssnade på Children of Bodom.
6. Jag läser mitt stjärntecken varje morgon i Vasabladet och tycker alltid att det stämmer
7. Tycker sparris är det typ godaste som finns
8. Hur mycket jag än önskar att jag skulle vara musikalisk så är jag inte det.
9. Har testat på de flesta hårfärger: allt från svart till platinablondt till rött
10. Älskar färgerna blått och rosa
11. Jag klantar till det mesta som man kan klanta till
12. Jag klarar inte av att sköta växter, jag dödar till och med mina kaktusar
13. Om jag någon dag inte har något färggrannt på mej känner jag mej helt tom
14. Får ofta höra att jag är pojkig eller som e kar
15. Ville bli delfinskötare när jag var liten
16. jag har aldrig ätit fisk i hela mitt liv
17. När jag inte kan somna brukar ja ligga och hitta på egna konstiga historier i mitt huvud tills jag somnar
18. Tycker ormar är hur härliga som helst medans spindlar skrämmer livet ur mej
19. Kollar alltid på klockan då den är 22.22 och jag tycker det är lite läskigt, det måst ju betyda nåt
20. Oliver och grönsaksbiff är det värsta som finns
21. Har redan bestämt att om jag får ett flickebarn nångång ska hon heta Celine
22. Sover sjukt mycket, inget slår ju mina powernaps på 4 timmar mitt på dagen
23. Har aldrig ägt ett brunt klädesplagg och kommer nog aldrig göra det heller, avskyr den färgen på mej.
24. Är väldigt praktisk av mej och har alltid veta att jag vill göra nåt praktist, ändå gick jag gymnasiet och nu på universitet.
25. Spenderar waaaay to much time på facebook
(26. Måst bara lägga till en sista: har svårt att vara seriös, och ska alltid fjanta mej o hålla på)

sååja, de va ju inte svårt!




teater

Ska föresten vara lite kulturell idag, ska med familjen på teater. Vi ska se på Utrensning. Jag har hört att den är jätte deppig och sad o hemsk och allt sånt, men det blir iaf intressant att se den.
Jag vill också så pjäsen Allt eller inget, jag tror jag och Jeba ska fara o kolla på den i november så ja får väl vänta lite.

Måst bara säga att alltid när jag går på någon teaterföreställning så blir jag så jääkla sugen på att själv spela teater! Jag saknar det ibland, jag älskade ju att spela teater. Dum är man väl som sluta, i och för sej var det ju för att själva gruppen jag var med i slutade.

vem sa fredag?

Fredag idag. Absolut ingen fredagsfiilis då jag har varit ledig hela veckan. Jag hade min fredagsfiilis på tisdag. Ju fler dagar som går destu mer ångest får jag för mina ogjorda skoluppgifter, kan int jag bara dra tummen ur röven och göra dom?? Tydligen ska det nog vara svårt.
Jag har iaf hunnit träffa massor men människor idag, vilket har varit jätte kul! Satt på kaffe me brudarna och snackade skit!

Vet ni, nu står det mitt eget namn på min dörr til lägenheten! Jeee, dom har bytt nu!

gagagagaga

Gaaaaah!!... jag är så rastlös och så pigg. fan också, varför har jag druckit så jävla mycket kaffe idag? Klockan är lite över 11 och jag vet inte vad jag ska ta mej till? Jag vill göra någonting, men ingen annan verkar villa göra nåt. Jag orkar inte sitta och glo på TV heller. Måst väl bara försöka göra mig trött på något sätt.

Jag har suttit och kollat lite på bilder, och kom fram till att jag längtar tillbaka till södern. Turkiet, Kreta eller Thailand, det spelar ingen roll, jag vill bara till värmen!


jag och Mia på Kreta i augusti.

liten bildbomb

Sitter hemma o kolla på Mr. Bean, höhöh! de så sjukt roligt när man e trött.
tänkte lägg upp lite bilder här nu, lite höstbilder.


efter en lång krogkväll tyckte mia de va skönt att ta av sig skorna! heh


satu e oskyldig!


lite förfest hos Ida


fin höstbild




fina söta rara satu


jag myser me Nasse


söt Matilda på vinkväll hos mej


Lasse hitta mina kompisar


Har föresten resten av veckan ledig nu! faan va najs altså. Och bättre är ju att jag får soffan o hyllan imoron.

hem??

Jaha nu ha ja altså flytta då! Hela dagen igår gick åt tilll att släpa hit en massa saker o skruva ihop ikeamöbler o sånt :) hade sällska hela kvällen o satu lämna hit över natten. Jag sov faktist jätte bra inatt o nu när jag har vaknat ska ja fortsätta fixa o plocka här. De e mycke som saknas ännu men man kan ju int ta allt på en gång.

Nu sitter ja o funderar på vad ja ska kalla hem? dehär e ju mitt nya hem men de känns ju nog ännu som att de gamla hemmet e hemma.

Ikväll ska Matilda komma hit o vi ska ha myskväll! naaajs!
RSS 2.0