sitter i skolan

Lördag klockan 11, vappen, och jag sitter i skolan. Det känns lite trögt idag. Tur att jag tog med datorn så jag har någonting att göra.. Joo joo jag vet att ja borde sitta och lyssana istället, men jag orker faktist inte. Det går in genom ena örat och ut genom andra.

Får se vad det blir av vappen ikväll, har absolut inga planer. Ända jag vet är att jag vill se Finlands första match i VM! Kanske det blir en sväng till stramoen sen?

nya tag idag

Altså det är nog konstigt hur man ena dagen kan ha nästan 39 graders feber och sedan nästa dag nästan ingen feber alls? Jag klagar ju såklart inte, det är jub bara skönt. Tydligen behövde det smälla till ordentligt en dag för att sedan nästa dag få försvinna.
Jag for hem till mamma igår kväll för att jag inte orkade sitta ensam hemma och vara sjuk. Jag sov här också. Det kändes lite konstigt att vakna upp här eftersom jag inte har gjort det på länge.

Jag mår rätt så okej nu så jag har suttit och gjort 2 uppgifter till öpu-kursen ikväll. Jag tänkte nog fara dit och se om jag orkar. Om det visar sej att jag inte alls orkar sitta där får jag väl gå hem då.

Jag är på mammas dator nu och kollade på lite gamla bilder som hon tagit. Jag hittade en från julen 2008 som jag tänkte lägga upp. Lite nostalgisk blev jag ju!

Och vet ni vad kära församling, snart är det jul igen.


Jag, kusin, bror

woop woop

Tydligen räckte det inte med förkylning denna gång.. Har inte sovit en blund inatt på grund av 39 graders feber. Men jeee nu har den sjukit till 38. Det låter som att det blir en helt huippu vappen för mej.
Mamma var snäll och kom hit och lagade soppa och höll mej sällskap en stund i alla fall, skönt med någong som pysslar om en lite.

Dags för en till finrexin nu känns det som.

nog e de ju....

Ska jag måsta vara förbannad nu igen? Jag förstår inte vad det är för fel, jag är frisk i ett par veckor o så är förkylningen tillbaka igen. Så här har det hållit på nu jätte länge och jag orkar inte vara förkyld mera. Jag måste nog fanimej vara kroniskt förkyld.
Jag vet inte vad jag ska göra åt saken, jag proppar i mej vitaminer och saker, men ändå fan!
Jahaas, det är väl något jag får leva med då..

blää och usch

Har ni någongång ätit er så mätta så att ni har känt er svimfärdiga och döende. Det gör jag nu!? Jag tror seriöst att jag spricker snart! Jag vet inte hur det gick till, först var jag hungrig som en varg, så åt jag och tydligen blev det för mycket??
Jag måst lägga mej ner på soffan och klappa på min mage i någon timme, kanske det hjälper

bra Malin

Jag är så sjukt förvånad över mej själv, och samtidigt stolt! Klockan är bara halv 3 på dagen och jag har fått skrivet två stycken skolarbeten redan! Ett av dom var till och med på 8 sidor!! woop wopp!
Jag har bra takt på och det känns som att jag orkar med mera ännu. Lite paus får det bli men planen är att före den här dagen är slut ska jag ha skrivit 2 arbeten till. Och jag vet att jag kommer att fixa det.
Jag hoppas att detta flyt fortsätter imorgon då också!

Kostigt imorse.. jag vaknade upp med så fruktansvärt ont i nacken, vad ska nu det vara bra för? Jag känner mej som en stel pinne, varifrån kom det? 

Jag blir gladare i samma takt som min To do lista minskar!

Jag tror jag är för trött

Vad hände? Vart försvann det strålande humöret? Just var jag munter som en solstråle och så Pang, bortblåst. Jag har ingen lust att sitta här ensam nu. Har ändå alltid varit mycket sällskapssjuk av mej.
Nu skulle jag villa ha dej här, skulle bara villa ligga och krama dej..

Ska nog försöka tvinga hit John Blund nu. Och jag får väl ligga och krama om min nalle. (Joo jag vet, lite pinsam är jag som sover med min nalle och är 19 år)

glömsk ?

Den här dagen har kännts eeevighets lång. Den tar ju aldrig slut. Jag har hunnit göra massor och farit hit och dit.
Det var någonting jag hade tänkt att jag skulle skriva om, men det har jag hunnit glömma bort redan? Jag tror min hjärna har tagit natt nu!

Idag visar de ännu en Harry Potter film från TVn så jag fortsätter mitt Harry maraton.

blondi vs. brunett

Hmmm..
Alltid nu och då får jag för mej att jag vill bli brunett igen, och just nu är jag på sådant humör igen. Det skulle vara kul med lite omväxling, fast jag vet att jag ändå tröttnar rätt snabbt sen.
Sitter o funderar om jag ska eller int?


Brunettmalin och mia

lazy

Idag har det varit riktigt typisk söndagsfeelis. Jag sitter i soffan isvept i mitt täcke och har spenderat stor del av dagen på samma sätt. Nu just sitter jag och kollar på Harry Potter. Det sköna med den här söndagen är att det är söndag imorgon också.

Det blev en rolig och lite vild och galen kväll med brudarna igår.
Är det fint väder imorgon ska jag sätta mej på balkongen och jobba på brännan. Om jag e räktigt effektiv kanske ja får skrivet något skolarbete på samma gång. Men det återstår att se.

Mafian is back

Gooood morning sunshine!
När jag vaknade fö en stund sedan placerade jag mej direkt på min balkong, så här sitter jag i min tropiska värme o njuter.

Påsken har varit riktigt bra hittills. Det har varit en riktig brudhelj.
Igår blev de lunch med de 8 brudarna på amarillo och sedan en liten roadtrip och häng hos Ida. Sen i något skede kom vi på att vi nog ville fara till Ollis och lyssna på Das Dunderhonung och dansa så dit bar det av. Vi var allihopa spiknyktra och dansade loss.
Ikväll blir det samling igen men favoritflickorna! Det är så roligt när alla är hemma från sina respektive studieorter nu över påsk.

Nu ska jag fortsätta sola här! Hejssvejss

might as well be on mars

Nu har jag äääääntligen tagit tag i den enorma högen med skolarbeten, och sjutton vad skönt det egentligen känns när man får undangjort något. Visst finns det mer än tillräckligt kvar att göra, men att en få skrivet något skolarbete känns bra nog. Ska fortsätta imorgon, det får räcka för idag nu.

Nu börjar det nog vara dags för sängen känns det som, jag börjar vara lite råddig i huvudet.

Ska avsluta dagen med denna nostalgiska låt

yeah yeah

Nu har jag suttit på balkongen och solat i några timmar och har fått massor med färg. Shit vad solen tar på! Nå jag klagar ju inte.
Sen kom Lasse och Dääli på besök och hade med sej glass, så vi satt på balkongen och käkade glass, sommarfiilis!

Absålut inte taggad att göra skolarbeten nu, usch och blä!

tankar

Kvällen har jag och Matilda spenderat i nostalgins tecken. Vi har suttit och skrattat till avsnitt efter avsnitt av oppåner å hitådit. (Det var ett barnprogram som vi var programledare för när vi var mellan ungefär 8 och 10 år)
Vi har skrattat åt hur löjliga vi var och hur barnsliga och små vi var.
Sen började jag fundera på den tiden, den tiden av mitt liv som spenderades mycket i inspelningsstudion. Det har gett mej så otroligt mycket. Jag fick jobba med och lära känna massor med underbara människor. Däribland min Matilda som är en av de bästa människorna jag känner i dag. Jag fick lära mej massor om olika saker. Och på grund av dessa år är jag inte någon blyg en. Och såklart allt kul vi fick vara med om, olika ställen vi fick se, olika saker vi fick göra. Oj jessus vilken nostalgitrip.

Kanske dags att ta kväll nu då!

sleeping beauty

Denna dag har enbart bestått av att sova och äta. Steg upp vid 1 tiden och när Mia hade vaknat for vi efter mat. Sen gick vi och sova igen och Mia sussade sött på min arm hela tiden. Nu klockan 6 vaknade vi igen. Mycket skönt att inte behöva sova ensam.

Sjukt skoj hade vi igår iaf. Dessa bilder får beskriva gårkvällen:









skol lördag

Även idag har jag stigit upp tidigt, dock inte friviligt idag, utan för att jag skulle iväg på kurs i skolan. Det är nog ett konstigt fenomen. Om jag ska till skolan är det skitsvårt att stiga upp och jag vill bara gömma mej under täcket. Om jag ska stiga upp tidigt  av någon annan orsak går det hur bra som helst.
Sitter i alla fall i skolan nu. Idag var jag smart nog att ta med datorn, så nu har jag något att göra. Igår blev det nog lite långtråkigt utan dator.
Nu just talar läraren om statistik och siffror, och det är ju omöjligt att följa med. Inte kan man ju ändå minnas en massa procenter hit och dit!

Mia har lyckats lura med mej ikväll, så det blir nog lite party idag. Dessutom ska jag hinna på teater också efter skolan. Fullpackad dag men jag tror det blir en bra dag!

som fisken i vattnet

Jag tror att jag håller på att bli en pensionär! De här senaste dagarna har jag stigit upp jätte tidigt. JAG? Jag som brukar sova till långt in på dagen.
Imorse tänkte jag att jag skulle variera mej lite och inte dra viäg till gymmet, istället traskade jag till simhallen. Benen och armarna var som spagetti när jag steg upp ur bassängen. Jag kanske borde gå och simma lite oftare eftersom jag ändå bor nårga meter från simhallen.

Ikväll och imorgon blir det skola. Jag tror det skulle sitta bra med en tupplur nu så jag orkar sitta och lyssna aktivt sen.

Bildbomb idag

Jag tömde just kameran o tänkte jag skulle göra denna blogg lite roligare med lite bilder. Så här kommer lite random bilder från senaste tiden



Syhfilisrace, Janek Ida A-L


Mia och A-L på prepampas sitz


Jeba och Nina på Ollis


Jenni apar sej


Förfest vid mitt, Andreas och Dääli


Jag Lasse Satu


Söt Jeba på jobb

Jaa nu har jag piggat upp bloggen lite med lite bilder och inte bara text!

superbra dag idag

Ja känner mig jätte pigg och på jätte bra humör idag. Började dagen lite före kl 6 imorse. Mötte upp Ida och cyklade iväg till gymmet. Det blev ett pass spinning, sen bodypump och sen fitnesspilates. Sen iväg till skolan och sitta på föreläsning. Nu är klockan halv 1 och jag har hunnit med massor idag redan.
Ska nog slänga ihop lunch nu och bara ta det lungt en stund före jag börjar med skolarbeten.

Hoppas att resten av dagen blir lika bra!

helt otroligt

Hör och häpna gott folk! Klockan är en bit över 10 och jag tänker gå och lägga mej nu. Jag undrar när det har hänt senast? Kan nog inte minnas det. Men nu när jag för en gångs skull är trött kan jag ju lika bra ta det tillfället i akt.

Peace out.

spex

Det blev spexet ikväll, så nu har jag skrattat mej några år äldre igen. Så mycket annat känns det inte som att jag har hunnit med idag.

Stal denna bild av Ida. Kaffepaus ute i solen (tur att hon inte fångade vår pausgymnastik på bild, det måste nog ha varit en lustig syn)


Nina, Lina, Jag


Föresten börjar jag vara jätte sugen på att göra en till tatuering nu, så jag sitter o funderar på det. Fast det blir nog först till hösten, men jag hinner ju fundera på motiv och placering ett tag ännu då!

för hela året har jag väntat på..



Jag vet att det har varit ett jävla tjat om sommaren men jag orkar VERKLIGEN inte vänta mera nu!

vår i luften

Gud vad jag älskar våren! Man kan liksom tjuvstarta sommarn då.
Just nu sitter jag på min balkong och avnjuter min morgonkaffe. Det är så sjukt varmt här då det är vindstilla. Sitter här med bikini och jobbar på brännan.  Oj vad jag väntar på att få börja ligga på stranden, fast det lär väl ta ett tag ännu så får nöja mej med balkongen sålänge.

Ollis igårkväll blev nog en riktit rolig kväll, mycke känt folk så då är det nog nästan alltid roligt.

lördag = skoldag

Dagen har spenderats i skolan.. På en lördag. Det känns ju lite sådäär.
Kom hem för en stund sen och hoppade i duschen, nu ska här börja fixas inför ikväll. Satu har nämligen lyckats övertala mej att komma ut ikväll. Så det blir ett besök hos älskade Oliver. Tror det blir en skoj kväll.

mosch!

sommartider hey hey

Jee vad najs väder det har varit idag. Har suttit med Matilda på balkongen och insupit all sol och d-vitamin vi har kommit åt, dessutom i bara shorts och bikini. Och hör och häpna: Jag har fått fräknar idag!! Det betyder altså att solen tog på ganska ordentligt. Då talar jag förtståss inte om en massa enorma prickar runt näsan, utan mera sådana små söta som just och just syns. Men hey, jag tycker om mina sommarfräknar!

Föresten gjorde ja världens fynd igår. Gick en loppisrunda och hittade 2 st fina jackor. Den ena en tan färgad läderjacka och den andra en mörk trech coat. Bra med lite vårjackor. Egentligen är jag lite halvskeptisk mot loppis för man vet ju inte alls var sakerna och kläderna har befunnit sej före man köper dom, men visst kan man ju fynda ändå!

Snart dags för skola igen då.. från kl 17.00 till 21.00 så dit far min kväll ikväll.


Bland annat den här låten har jag och Tilda suttit och vrålat på balkongen idag! haha, stackars grannar

yrboll nr. 1

Altså jag vet inte vad jag har yrat med den här veckan? I måndags hade jag missat att vi började en ny kurs i skolan, så jag låg hemma och sov.. Och idag steg jag upp och for till skolan för att fara på en 4 timmar lång föreläsning, och så visar det sig att vi inte alls har något sådant idag. Jag har ingen aning om vad jag har kollat på för schema?
Ja inte kan man ju alltid hänga med.

Frågetecken Utropstecken

Idag hände det! Det jag inte trodde var möjligt. När väckarklockan ringde klockan 8.00 imorse vaknade jag och var pigg som en nötkärna (joo ja vet att uttrycket egentligen heter frisk som en nötkärna, men ändå ) och nästan flög upp ur sängen. Jag har varit jätte pigg hela dagen och inte ens känt för en powernap! Lite creds till mej! Undrar om jag borde stiga upp kl 8 imorgon också?

Har också hunnit en sväng till Replot idag med Satu. Vi hade lite fotoshoot så nu tänker jag lägga upp lite av bilderna. Och joo, jag stal dom av dej satu, bara så du vet! Men jag fotade ju ett par så jag tänkte att jag kanske får ta dom av dej!











Vårkänslorna kom verkligen fram idag!

oj oj med er tanter

Jag kan ännu en gång konstatera att jag har lite speciella grannar. Idag handlar det om grannen som bor brevid mej och grannen som bor under mej. Båda två pensionärstanter.
Grannen brevid mej ropade på mej när jag var påväg ut idag när jag mötte henne i trappan. Hon berättade att grannen under mig tycker att jag smäller för mycket i dörren när jag går ut och in ur min lägenhet. Vad är nu det för surtant? Har hon inget bättre att fundera på?
I alla fall tyckte grannen brevid mej i att hon absolut själv inte har något problem med saken och tyckte att jag var en jättebra granne. Jag fick till och med en kram av henne. Oj lilla söta tant!
Här har vi altså motsatserna till varandra, tant söt och tant sur, och båda två ska man bo granne med.

Sådär annars var mamma jätte söt idag också. Hog gav men en friends säsong och en fet godispåse. Dessutom hade hon stickat en rosa halsduk till mej. Bara för att jag är världens bästa dotter!

Nu är det dags att göra slut på den här dagen och gå och lägga sej. Gonatt!
RSS 2.0