ingen aning ?

Varför går heljen alltid så jävla snabbt? Den hinner knappt börja före den är slut. Fick nästan ett litet glädjerus när jag konstaterade att jag är ledig imrong. Det betyder ju nästan att heljen blir en dag längre.

Planen var lugn kväll igår, men det höll inte så länge. Glada sprang vi fram till bardisken och shottade och shottade.. Idag mår jag väl som jag förtjänar. Krapulantiska barn som jag och Jessica var satt vi och tryckte i oss chips och godis just. Så nu mår jag heller inte så bra.

Oj gud var jag har trillat i heljen! Det har varit så förbannat halt så nu har jag blåmärken, skrapsår och skärsår lite här och där. Jag måste nog lära mej att bli lite mer försiktig. Kanske jag borde bli som pensionärerna och sätta broddar under skorna, då kanske jag skulle hållas på föttern i alla fall.

Nu har jag absolut ingen aning om vad jag egentligen skriver om??

gotta love the morning

Morgonen har inte börjat så himla underbart. Jag skulle stiga upp kl 9 och börja läsa på tent (allt som jag inte hunnit läsa igår) men av någon konstig anledning tryckte jag bara på knappen "snooze" hela tiden i 2 timmar! Men då kan man ju tänka positivt och konstatera att det kanske är bättre med tillräckligt mycke sömn före tenten än att jag kan jätte mycket om ämnet? (Det där lät kanske ändå inte så positivt).

Tog mej upp ur sängen vid 11 och tänkte att nu behöver jag kaffe! Satte på kaffekokaren och till min förskräckelse smakade kaffet jätte illa? Vad gjorde jag för fel? Jag gjorde ju som jag alltid gör! Här tar latheten över så jag orkar inte koka nytt kaffe. Istället sitter jag och pinar mej igenom ett par koppar av det äckliga kaffet.

Med min tur kommer bilen att vara jätte insnöad och jag kommer komma för sent till tenten! Eller jag kan ju vara lite taktisk och kolla från balkongen hur mycket snö det är på den och beräkna ungefär hur mycket tid det behövs för att ta bort det.

Nu får det vara slut på morgonsvammel härifrån!

och inte en minut tidigare

Om det är någonting jag är jääävligt bra på så är det att vara ute i sista minuten! Tenten imorgon har jag inte ägnat någon tid åt ännu. Planen är att jag ska börja plöja igenom text efter text nu, men konstigt nog känns det inte det minsta lockande. Jaajaa allt kan väl inte vara roligt.

Nattuggla som jag är borde jag ju vara jätte pigg nu, men nejj då. Bara för att jag är tvungen att orka vara vaken så är jag ju jätte trött?
Dags att knäppa på kaffekokaren kanske?

Nu igen är det rena rama vintern i min lägenhet, jätte kallt. Jag förstår inte riktit? Ibland är det kokhett här och ibland är det jätte kallt. Eller är det kanske mej det är fel på. Min kroppstemperatur stämmer kanske inte riktigt överens med vad den borde vara. Äh, jag skyller på batterierna, det är enklare så!

tantjumppa

Jag har någon slags hatkärlek till powernaps. Jag älskar dem för att det är så skönt att sova, men hatar dem för att man inte kan sova på kvällen sen. Och när jag pratar om powernap så är det mina 3 timmars långa sovpauser under dagen. Men att gå och lägga sej efter maten när man är riktit mätt och belåten är ju en sådan härlig känsla! Jag somnade på soffan hos mamma och konstit nog väckte hon inte mej på över 3 timmar.

Nåjaa, nu har jag också testat zumba och Sjutton vad kul det var. Musiken var feelis och det blev en heel massa skaka rumpa. När man tittade runt i salen såg de flesta ut som flaxande kråkor (inkulsive jag själv) men skoj var det ändå. Definitivt att jag ska zumba igen!

Jag och Satu bestämde att vi ska fara på vattenjumppa till simhallen någon morgon med alla tanter. Liksom varför inte utnyttja simhallen lite när jag ändå bor så pass nära. Tanterna kommer att äga ut oss!

slöööttt

Så skön helj! Vill ha såna här heljer varje helj. Sitter och slökollar på fångarna på fortet nu och Oj vad jag skulle vilja vara med! Tänk vad roligt att få testa på allt de som de gör. Speciellt allt som har med höjd att göra, har abolut inte höjdskräck utan tvärtom. Jag ska bara bli känd i sverige så får jag vara med!

Idag ska jag testa på zumba för första gången. Jag är lite skeptisk (eller scheptisk som mia skulle säga) mot det, men jag tänkte att jag måste ju testa!
Sen blir det att få skrivet i alla fall en uppgift ikväll.. blää för det!

i'm swimming in the rain

Det blev nog ingen tidig morgon idag heller. Steg upp halv 2.. MEN det är bättre än kl 4 i alla fall.
Ska snart dra iväg på ett pass bodystep och sen iväg och plaska runt i vattnet på Tropiclandia. Jag kan ju leka att det är sommar och att jag plaskar runt på någon tropisk plats, för vad skulle nu vara bättre än det!
Om 36 dagar får jag fara till vrämen på riktit. Kan dessa 36 dagar bara ruusa iväg tack!

Det sköna är att det känns som söndag idag, och då är det ju bara lördag. Altså känns det som heljen skulle vara längre! Skål för det!

teknikens barn

Denna älskade teknik! Usch vad jag har lejdon på allt som har med datorer att göra. I början av den här veckan slutade min mokkula fungera så jag bytte till en ny. Och i förrgår krachade min dator.. Nå nu fick jag iaf låna brochans dator ett tag tills jag får min egen. Men ååh, så jälva onödigt att den ska gå sönder nu! Har massor med skolarbeten att skriva.

En mycket chill fredgakväll har det varit. Skönt! Och imorgon blir också en lugn kväll. Tänkte fara till TropicLandia med Matilda och bara njuuta.

Men förbannat också, nu håller internet på att krångla fram och tillbaka! Gaaaaahh!!!

addicted

Kan nog bara konstatera att jag är internetberoende! Jag var utan mokkula i en och en halv dag och det kändes hemskt! Den bara slutade funka mitt i allt så jag hamnade att traska iväg till elisa och byta till en ny.
Tydligen kan jag inte klara mej i ens två dagar utan internet.

Det känns som att klockan är ungefär 7 på kvällen, men den är snart halv 12?? så går det då man ligger i sängen hela dagen. Jag kommer ju inte att kunna sova inatt nu då! Nåjaa, sova hinner man väl en annan gång.
Nu har jag snart sett 8 avsnitt Friends, men inte har jag något bättre för mej heller så.

äääh, Jag har inget vettigt att säga..

värmen!

Denna natt har inte varit rolig. Jag har sovit dåligt och ibland vaknat dyblöt och sedan vaknat och haft iskallt. När jag vaknade tänkte jag att FAN nu har jag feber. Jag tog fram febertermometaren och den visade absolut inte på feber utan tvärt om. Den visade 34,4! Jag mår jävligt konstit.

Glad är jag iaf!! För jag fick veta imorse att jag får fara och lapa sol om lite mer än en månad! Får ligga på stranden i en vecka ock bara njuuta! Oj vad det behövs! Skulle jag ha oturen att det är dåligt väder hela veckan, ja då tar jag livet av någon!! Nej nog tog jag nog i lite för hårt, ni kan vara lugna, det gör jag inte.
Destinationen är Teneriffa. Har varit där förut och senast var det inge vidare väder, bättre lycka denna gång!

Nu sitter jag och förbereder mej för någon finska diskussion vi ska ha idag på finskan, tydligen ska vi filmas?? Smart att jag tänker på det nu såhär 45 min före jag börjar.. Nå men jag får väl ta det på talang, det brukar nog lösa sej!

promenix

Det här borde man göra varje dag, ta en skön lång kvällspromenad. Jag och Jeba gick si så där en 5-6 km ikväll. Nu kommer man nog att sova som en prins inatt! (eller nej, som en prinsessa)
Annars har jag fått mycket gjort idag också.

Men det lockar nog inte det minsta med skola imorgon! Jag har ingen lust alls. Som tur börjar jag först kl 12, men ändå. Ingen motivation!!

Nu sitter jag och överväger om jag ska se en film eller om jag ska skita i det och försöka gå och sova tidigt istället. Svårt val där!

at the beach

Tung dag har det varit idag! Men man mår väl som man förtjänar. Det var beachparty igår och roligt hade vi! Det blev väl en eller två för mycket.
Dagen har spenderats mestadels på soffa. På jebas soffa och sedan förflyttat mej till min egen. Kvällen har jag spenderat med Pate.

lite bilder fårn igår:









Jaa-a nu sitter jag här och ugglar igen fast jag skulle kunna sova. Det dumma är att jag till och med är trött, men ändå sitter jag här.

natten

Jag har lust att skriva, att skriva av mej lite.. Men det är helt totalt tomt i huvudet, jag kommer inte på något att skriva. Egentligen borde jag väl gå och lägga mej så dygnsrytmen skulle bli något så när normal, men det går inte heller.

Sitter och slökollar på tv, som vanligt vid den här tiden på dygnet. Det kommer inget vettigt men ändå sitter jag och envisas med att sitta och glo på rutan.

Jag känner inte för att sitta här ensam nu, vill ha sällskap. Saknar!


 

Mango

Jag var och handlade idag, jag blev överlycklig när jag gick förbi en hylla och såg att det hade kommit en ny choklad med mangosmak! Den är ju som gjord för mej. Det finns nog ingen frukt i världen som skulle vara godare än mango.
allt med mangosmak gillar jag; mango iste, själva frukten, mango piltti, mangoglass, mango saft, mango lonkero mm. Och nu kommer ännu chokladen till min samling! Och jag måste nog bara säga nam nam nam vad god den är!!

lat är jag

NU måste jag nog skärpa mej! Måste sluta! Inom loppet av en vecka har jag nu inhandlat 4 par skor. Det kanske börjar räcka nu kan man tro, men näj. Det är ännu ett par jag har siktat in mej på, men de får vänta ett tag. Annars måste jag leva på nudlar i ett halvår.

Fuck! Det är deadline för ett par uppgifter om 2 timmar.. men nog ska jag hinna få ihop det nog. Har fått gjort över hälften redan! Jullovet är inte ens slut ännu och jag längtar redan till sommarlovet!
Tänk att få gå runt i bara shorts och en topp. Gå sätta sej på en brygga med något svalkande att dricka. Sitta och avnjuta en glass någonstans. Sitta i en park och ha en mysig picknick med vänner. Nattbad efter krogen. Och att bara få känna värmen bränna mot huden!
Gaaah vad jag vill ha sommar NUU!!

Dags att sluta drömma sej bort till sommaren nu och börja ta itu med det jag måste istället..

trötter!

Jag lider av totalt sömnbrist! Har inte sovit många timmar per natt de senaste 6 nättern, så liiiite slut i huvudet börjar jag bli!

Jag har hunnit besöka kusinen i Stockholm och Mani på Åland. En tung helj med mycket festande, men oj så kul!

Sitter här och slötittar på tv, men funderar på att gå och lägga mej en stund och eventuellt vakna upp lite piggare om några timmar?

Lite deppad är jag för att skolan börjar imorgon.. Jag vill ha mera jullov, ett par veckor till skulle sitta helt perfekt!

Gonatt

trööööött

Jääävlar vad jag är trött. Jag trodde nog nästan att jag skulle somna i duschen! Typiskt jag att ligga och tryck på snooze knappen i en timme före jag klarar av att stiga upp.
En söt blondin vid namn Matilda ligger ännu sött och snarkar i min säng.. jag vill också sova ännu. Vi har varit riktigt kärleksfulla inatt och blondi har sovit på min arm hela natten.

Jag måste packa det sista ännu. Jag är så ostrukturerad så jag vet inte vad jag har med och vad jag inte har med. Har bara slängt ner något i väskan.

Oj vad jag ska sova på tåget och båten. Tröttheten blev ju inte lindrigare av att jag var ut igår.

Nu måste jag nog sätta lite fart!

bråttom

Idag kommer det att vara fullt upp. Åker iväg till Stockholm imorgon och sen till Åland och det är en hel del ja måste hinna göra före det.
Ska väl börja med att städa lägenheten.

Min dygnsrytm är lite bättre nu faktist! Igår steg jag upp lite före 10 och gick och lade mej kl 12 och idag steg jag upp halv 12. Bäst att fortsätta såhär nudå. I och för sej kommer det väl att skita sej redan ikväll för vi tänkte fara till Ollis.

Nu är det dags att aktivera sig!

första dagen

Då var det nyåret över. Jag var på en rätt stor fest med massor med folk. Om jag ska beskriva detta nyår med ett ord är den nog KAOS! Tog inte med kameran eftersom det fanns en risk att jag inte skulle lyckas hålla reda på den, så inga bilder fick jag.

Idag på dagen var det nog dåligt! Men mot kvällsidan kom energin tillbaka och den slösade jag och Jeba på att fara och åka pulka mitt i natten! Fan vad roligt det var, kände mej som ett litet barn igen. Eller nej, som ett litet barn som frå vara vaken på natten.

Borde gå och lägga mej och få sova ordentligt en natt nu!

RSS 2.0